CONCURS: Spune-mi cum arata momentul de rasfat perfect pentru tine si picioarele tale si poti castiga noul Braun Silk-epil 7


Stresul, agitatia cotididana ne fac de multe ori sa uitam de noi si timpul pe care ni-l alocam devine din ce in ce mai scurt. Tuturor ne place sa ne rasfatam, iar din cand in cand alegem un moment cand ne dedicam cu totul noua. 

Tag-uri:

CONCURSUL S-A INCHEIAT! FELICITARI Tancu Adriana-Florina! Iata raspunsul ei:

Sunt mai tot timpul pe fuga, intre serviciu, facultate si casa. M-am obisnuit cu ritmul acesta alert de viata, iar cand am parte de ragaz, de timp liber numai pentru mine, pentru trupul si sufletul meu, imi place sa-l petrec ingrijindu-ma. Ma ingrijesc atat spiritual, cat si fizic... Ma documentez temeinic in ceea ce priveste „ritualurile” de ingrijire ale trupului, asa ca nu prididesc, cand am timp, cu prepararea a tot felul de masti pentru ten, dar si pentru picioare, preparate numai din ingrediente naturale. Cum imi ingrijesc tenul, asa procedez si cu picioarele, ai ales acum ca se apropie cu pasi iuti anotimpul in care ele, picioarele, vor fi descoperite si aratate lumii in toata splendoarea lor... sau nu. Asa ca o data pe saptamana recurg la exfolierea stratului de celule moarte de la suprafata pielii prin scruburi preparate din malai amestecat cu iaurt si putina miere; efectul este mai mult decat multumitor. Iar hidratarea zilnica nu lipseste, orice-ar fi. In fiecare seara aplic un strat generos de crema cu uree pe talpi in zona calcaielor, mai ales. Un aparat de epilat bun, de calitate, incununeaza cu succes eforturile de infrumusetare a picioarelor. O piele fina, ingrijita, denota preocuparea posesoarei acesteia pentru propria-i fiinta, nu?


Rasfatul vine din lucrurile simple pe care le faci doar pentru tine cum ar fi o baie fierbinte cu uleiuri aromatice, lumanari si muzica buna. Momentul in care te detasezi de tot si te dedici tie. 

Noul epilator Braun Silk-épil 7 Wet & Dry  care te ajuta sa iti completezi momentul de rasfat  si iti oferă libertatea de a te epila în mod confortabil oriunde şi oricând, imbinand utilul cu placutul.

 

Funcţionând 40 min fără fir - timp suficient pentru o epilare completă - şi având nevoie doar de 1 oră pentru încărcare, epilatorul Braun Silk-épil 7 a fost proiectat special pentru epilarea în apă caldă. Aceasta îmbunătăţeşte circulaţia şi sporeşte confortul, făcând pielea mai puţin sensibilă.

Spune-ne cum arata momentul de rasfat perfect pentru tine si picioarele tale si poti castiga epilatorul Braun Silk-épil 7 care iti va completa momentul de relaxare. 

 

Castigatorul va fi desemnat de blogger-ul Ioana Chisiu.

related posts

Modifică setările cookies