Controversă pe Instagram: e naturală 100% sau modificată în Photoshop? Cine e tânăra din Coreea de Sud


O dezbatere aprinsă s-a pornit în mediul online, iar în centrul atenției este o tânără influencer din Coreea de Sud, cunoscută sub numele Shashaeile. Postările sale sunt subiect de bârfă, fiindcă internauții sunt convinși că ea își editează pozele și clipurile înainte de a le posta. Dar, totuși, de ce i-ar păsa cuiva?


Shashaeile a stârnit o controversă după ce a postat mai multe filmulețe realizate pe când se relaxa la piscină. Tânăra cu 288.000 de urmăritori pe Instagram afișează o talie de viespe, mâini și picioare disproporționate, un cap extrem de mic și o bărbie cam ascuțită.

Toate acestea contrastează cu pieptul extrem de generos, care pare „plantat” nefiresc în imaginile distribuite online.

Uitați-vă la decor și la mâinile ei lungi”, a reacționat un urmăritor, cerându-le internauților să fie mai atenți la modul în care „joacă” imaginea.

 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

„Săraca fată. Sper că vei învăța să-ți iubești fața naturală, fără deformări, cândva”, a scris altcineva.

Alții sunt de părere că fata e o frumusețe naturală, fără niciun dubiu. 

În Coreea de Sud, intervențiile estetice sunt o practică obișnuită, datorită standardelor înalte de frumusețe impuse de industria de divertisment. În general, fetele tinere vor să aibă pielea cât mai albă, picioare lungi, sâni mari și o bărbie ascuțită.

Însă, ceea ce nu reușește chirurgia estetică, poate să facă tehnologia. Filtrele disponibile pe rețelele sociale te pot face să arăți axact așa cum îți dorești. În cazul lui Shashaeile nu știm ce să zicem. Dar, poate, e doar treaba ei.

Fotografii: @shasha_soosoo_

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies