Courteney Cox despre intervențiile estetice: ”Mi-a fost greu să accept că îmbătrânesc”


La 54 de ani, Courteney Cox a mărturisit că nu se mai recunoaște în oglindă în urma tuturor intervețiilor estetice la care a apelat.


Actrița din serialul ”Prietenii tăi” (54 de ani) a vorbit cu revista People despre hotărârea ei de a renunța la fillere acum aproape doi ani de zile. ”Trebuie să accepți că îmbătrânești, dar pentru mine a fost ceva foarte dificil”, a spus Courteney Cox.

Citește și: Cum aratau "Prietenii tai" in adolescenta: imagini cu actorii din "Friends" in liceu. Ii mai recunosti?

Aceasta și-a dat seama de efectul negativ al fillerelor într-o zi, când s-a uitat în oglindă, și nu și-a mai recunoscut chipul. ”Nu realizam ce îmi făceam la față până într-o zi, când mi-am dat seama că nu mai arăt ca mine. Nu mai eram deloc mulțumită de felul în care arătam”.

Acum, Cox nu mai este atât de speriată de trecerea timpului. ”Pur și simplu, sunt deschisă la faptul că îmbătrânesc așa cum m-a lăsat Dumnezeu și nu mai încerc să schimb nimic”, spune actrița.

În trecut, Courteney Cox a declarat că regretă intervențiile estetice într-un episod din 2016 al emisiunii "Running Wild with Bear Grylls".  ”Să fii femeie în acest business... este dificil să îmbătrânești. Încerci de toate, apoi vezi o poză cu tine și îți spui: Oh, Doamne, arăt oribil”, a spus ea.

La acel moment, Cox a mărturisit că a adoptat un ”nou motto”: ”Lasă lucrurile așa cum sunt”.

Foto: Getty

Vezi și. Cine iubește nu iartă! Vlad, din 25 februarie


FULLSCREEN
Courteney Cox despre intervențiile estetice: ”Mi-a fost greu să accept că îmbătrânesc”
  • /

related posts

Modifică setările cookies