Creta colorata: solutia pentru un par vopsit in culori excentrice, care revine la nuanta naturala dupa prima spalare


Parul in culori excentrice - verde, mov, albastru etc - dar si in suvite curcubel reprezinta cel mai hot trend al verii. Hair stylistul Cristi Pascu ne propune o metoda prin care sa ne vopsim parul fara sa ii afectam culoarea naturala.


„Din ce in ce mai multe cliente imi cer la salon sa colorez suvite, varful parului, jumatate din lungimea lui sau chiar integral. Se poate face acest lucru apeland la creta colorata. Este vorba de un produs special conceput pentru vopsirea parului, care ofera rezultate pe loc si care se duce la prima spalare", spune Cristi Pascu.

Creta colorata se afla intr-un dispozitiv special cu care se prinde exact suvita de par pe care ne-o dorim sa o coloram. Avantajele sunt multiple in comparatie cu vopseaua clasica: o poti aplica pentru un singur eveniment, iese la prima spalare, astfel ca poti apoi experimenta mai multe nuante, si nici nu ataca firul sau radacina parului.

"Este mult mai usor sa apelam la creta colorata daca ne dorim sa fim crazy pentru o zi sau doua, pentru un eveniment special, decat sa ne schimbam radical look-ul si sa ne chinuim apoi sa scoatem vopseaua. Suvitele colorate dispar la prima spalare cu sampon normal”, declara hairstylistul Cristi Pascu.

Foto: Cristi Pascu

related posts

Modifică setările cookies