Cristi Pascu: Blorange si Bronde sunt noile culori-vedeta in 2017. Iata cum arata


2017 a debutat cu noi trenduri in materie de culoare a parului. Hairstylistul Cristi Pascu ne dezvaluie cele doua nuante care au fost deja adoptate chiar si de marile vedete de peste hotare: blorange si bronde.


Ce inseamna Blorange?

"Cand blondul se intalneste cu oranj, se formeaza ceea ce se numeste acum, adica un blond cu accente de portocaliu. Toata lumea iubeste aceasta culoare, de la Gigi Hadid, la Georgia May Jagger si Rosie Huntington-Whiteley. Cand cele doua culori se combina parul capata o nuanta de piersica, de somon sau chiar nuante deschise de roz, toate in functie de concentratia vopselurilor. Aceasta culoare este spectaculoasa mai ales pe timp de iarna sau in primele luni de primavara si se potriveste de minune cu pielea alba. Bloranj nu da insa bine pe o piele bronzata", a spus specialistul.

 

 

 

FYI, #Blorange is the New Black. Yes or no?

A photo posted by Word Salad (@wordsaladau) on


Ce inseamna Bronde?

"Acest nume vine din combinatia cuvintelor bright si blonde. Parul blond este mereu IN, insa in acest sezon sufera modificari. Uitati de suvitele clasice; acest look este unul natural si isi propune sa aduca accente de blond unui par saten. Tehnica presupune sa pastrezi parul in culoarea lui naturala la radacina, iar apoi acesta sa fie deschis treptat, urmand ca varfurile sa fie de un blond stralucitor si deschis, intocmai ca spicul de grau vara”, a incheiat hairstylistul.
 

 

 

#bronde is the new blonde ✨ #behindthechair

A photo posted by color specialist/hair stylist (@ashleyenwiya) on

 

 

Thank you for this Ultimate Blend ???? By @aleloveshair

A photo posted by CITIES BEST HAIR ARTISTS ???? (@citiesbesthairartists) on

 

related posts

Modifică setările cookies