Culorile distilate, cea mai noua fita in materie de hairstyle. Cum sa te vopsesti ca sa fii in tendinte


Trendul acestei veri in ceea ce priveste vopsirea parului sunt culorile distilate. Kylie Jenner si Hilllary Duff au testat noul trend in aceasta vara, iar in Romania Andreea Balan si Delia se mandresc cu parul lor albastru.


"Derivate din trendul color block, care presupune vopsirea in suvite sau uniforma in culori tari - rosu, albastru, verde etc - culorile distilate sunt pastelurile fine, culorile "prafuite", care pot fi aplicate si ele pe tot parul sau printr-o tehnica de vopsit", spune Cristina Uceanu, hair stylist la Jovsky Studio.

Obtinea unei culori distilate presupune o vizita mai lunga la coafor, iar aplicarea ideala se face pe un fond deschis, pentru obtinerea unor culori mai clare si mai rezistente.

 

"Nu sunt stresata de riduri sau alte imperfectiuni. Consider ca ridurile reprezinta experienta de viata si ca trebuie sa...

Posted by Andreea Balan on Tuesday, 21 July 2015

 

 

Pentru rezultate optime se recomanda aplicarea unor proceduri de intretinere o data la doua, patru saptamani. Culorile distilate se potrivesc oricarei tunsori si lungimi de par si cu precadere unui spirit vesel! 

Foto: Cristina Uceanu, hairstylist Jovsky Studio

related posts

Modifică setările cookies