Cum arată Amalia Năstase după ce a slăbit mai mult de 25 de kg


Amalia Năstase (42 de ani), fosta soție a lui Ilie Năstase, ajunsese în ultimul timp la o greutate îngrijorătoare. 


De la ultima sa sarcină, Amalia Năstase a rămas cu 30 de kilograme în plus, de care nu a reușit să scape sub nicio formă.

Citește și: Fata mea este model! Ilie si Amalia Nastase nu au doar una, ci doua fete care s-au apucat deja de modelling. Cum a fost prima lor prezentare

Recent, Amalia Năstase a hotărât să declare război kilogramelor și, refuzând să ia în calcul o operație de micșorare a stomacului, a optat pentru o dietă bine gândită. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on

”Eu am fost dintotdeauna un om slab. Înainte de primul copil avem 53 de kilograme, după sarcină, rămăsesem cam pe la 57-58. Dar eu consider că greutatea mea ideală este de 60 de kilograme. Înainte de a treia sarcină, am început să mă îngraș, iar medicul endocrinolog mi-a spus: Nu mai mâncați! Și am început tot felul de cure, gen detox, în care zece zile beam numai sucuri... Slăbeam, într-adevăr, 4-5 kilograme, și după aceea le puneam la loc. În patru ani, am pus 30 de kilograme. Am fost și gravidă, m-am îngrășat, le-am dat jos, le-am pus la loc. Am 30 de kilograme în plus față de 60, pe care le doresc”, a declarat Amalia Năstase, la Vorbește lumea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amalia Nastase (@amalianastase) on

Astfel, Amalia a început, sub supravegherea medicilor, o dietă strictă, care a ajutat-o să scape de mai bine de 25 de kilograme. 

Amalia Năstase a explicat și cum arată meniul ei zilnic.  ”Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr”, a spus Amalia Năstase. 

”După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. E cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare...

Dimineața beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. 

La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”.

Vezi și: Amalia Năstase și fiica cea mare, la cumpărături

related posts