Cum arată Katie Price după cea de-a 17-a operație estetică. „În tinerețe arătam ca o rață”


Katie Price (41 de ani) și-a modelat fața vreme de 20 de ani și, în sfârșit, se declară mulțumită de felul în care arată.


Chin inimaginabil pentru vedeta de televiziune Katie Price. Modelul, care a devenit celebră după ce a apărut în pagina 3 a ziarului britanic The Sun, a trecut peste cea de-a 17-a operație estetică din viața ei, într-o clinică din Turcia. 

Zilele trecute, vedeta a fost surprinsă la piscină, alături de fiul ei Harvey, nevăzător și suferind de autism.

Vedeta și-a dezvăluit fața la scurt timp de la intervenția chirurgicală, iar imaginile sunt greu de privit pentru cineva neobișnuit cu astfel de intervenții de înfrumusețare.

FOTO: Profimediaimages.ro/Instagram

Price și-a operat fața la începutul lunii august, într-o clinică din Turcia. Vedeta a dezvăluit că face acest lucru din 1998, din cauză că niciodată nu i-a plăcut cum arată.

„În tinerețe arătam ca o rață. Arătam îngrozitor atunci. Chestia e că nu-mi place acel look, iar acum sunt mai în vârstă și nu-i pot face nimic pielii”, dezvăluia Katie Price în luna mai, în emisiunea Good Morning Britain.

Katie Price, în anul 1999, când activa sub numele Jordan. FOTO: Getty Images

Katie Price: „Mi-am pus grăsime în față”

Vedeta a mărturisit că nu a apelat niciodată la chimicale, ci a tăiat bucăți de grăsime din diverse părți ale corpului și le-a „mutat” la nivelul feței, pentru a-și acoperi imperfecțiunile.

„Mi-am pus propria grăsime sub ochi, fiincă atunci când îmbătrânești faci cearcăne. Pe laterale mi-am întins pielea, ca să stea fermă. E mai sigur decât să-ți injectezi substanțe chimice”, a mărturisit Katie Price.

Citește și: Katie Price, arestată la Londra pentru că a condus băută. Vedeta și-a distrus bolidul roz

Modelul spune că nu e normal pentru fetele de 20 de ani să facă asta, ci că ar trebui să lase astfel de tratamente pentru anii în care chiar au nevoie de facelift.

FOTO: Profimediaimages.ro

Mai mult, Katie Price și-a pus implanturi de silicon în sâni și implanturi cu botox în buze, „dar asta se întâmpla acum mulți ani”, spune ea.

Katie Price are cinci copii

Model de meserie, Katie Price este azi o prosperă femeie de afaceri, cu o avere estimată la 66 de milioane de dolari. Ea a fost căsătorită de trei ori și are cinci copii. Primul soț a fost cântărețul australo-britanic Peter Andre. Vezi AICI cum arată Peter Andre acum!

Vezi și: VIDEO Tot ce trebuie să știi despre implantul mamar

related posts

Modifică setările cookies