Cum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani, fără operații estetice


La 43 de ani, Adriana Petrescu arată excelent. Dacă nu o cunoşti, e aproape imposibil să îi ghiceşti vârsta. Oriunde îşi face apariţia, soţia celebrului antrenor de fotbal, Dan Petrescu, nu trece niciodată neobservată. 


Secretul frumuseţii sale nu ţine doar de gene, ci de alegerile pe care le face zilnic: să mănânce echilibrat, să facă sport, să acorde atenţie îngrijire tenului, iar în loc să opteze pentru operaţii estetice şi tratamente injectabile, să mizeze pe metode de înfrumuseţare non-invazive.

Fiecare femeie din lumea asta are o frumuseţe aparte. Şi chiar rezonez cu ideea că nu există femei urâte, ci doar femei neîngrijite”, ne-a povestit Adriana.

„Important e să descopere propriile metode prin care să îşi pună trăsăturile în valoare şi cum să păstreze ceea ce le-a oferit natura. În ceea ce mă priveşte, nu petrec o veşnicie în faţa oglinzii, la coafor sau prin clinici de înfrumuseţare. Ritualul meu de beauty nu e unul foarte complicat, dar îl urmez cu consecvenţă, ceea ce face diferenţa. Aşadar, indiferent că sunt acasă sau călătoresc, nu mă abat niciodată de la regulile mele.”


 
Demachierea înainte de toate

Încă din adolescenţă, Adriana Petrescu a învăţat de la mama ei cât de importantă e demachierea tenului. Aşa cum era de aşteptat, acest obicei a ajutat-o să îşi menţină aspectul tânăr al tenului.

„Sunt genul de persoană, care gândeşte mereu în perspectivă. Când am început să lucrez ca model în Germania, eram conştientă că având un job, care presupunea să fiu machiată des, tenul meu ar fi avut de suferit dacă nu m-aş fi demachiat foarte bine”.

Nici acum, oricât de obosită ar ajunge seara acasă după o zi lungă, nu merge la culcare fără să îşi cureţe pielea. „Îmi place mult senzaţia aceea de piele curată. Ori de câte ori am ocazia, le încurajez pe femei să nu neglijeze acest aspect.”

Hidratare pe toate planurile

„Pentru mine, frumuseţea înseamnă, înainte de orice altă definiţie, sănătate. Ca să funcţioneze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală”, explică Adriana.

„Dimineaţa, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei consum multă, multă apă”. Cremele, serumurile şi măştile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul Adrianei Petrescu.

100 % natural 

Nu bea cafea şi totuşi are o energie debordantă. Cu un program foarte încărcat, fără bonă, şofer sau bucătăreasă, Adriana face faţă provocărilor din Dubai zi de zi fără să se plângă.

 „Majoritatea timpului meu i-l dedic lui Jennifer, fetiţa mea de 10 ani, care studiază la o şcoală din Emirate. Cu toate acestea, mă organizez în aşa fel încât să găsesc măcar cinci minute cât e ea la studii să îmi prepar un suc natural. Beau multe sucuri naturale de ananas, rodie, ţelină atât pentru aportul lor de vitamine, dar şi pentru faptul că îmi ajută pielea şi părul să arate mult mai bine. În plus, îmi dau senzaţie de saţietate şi sunt adevărate bombe de energie”.
 
Niciodată prea obosită să renunţe la ora ei de sport

Dacă îi urmăriţi contul de instagram, aţi remarcat deja că mişcarea e o constantă în viaţa Adrianei Petrescu. Se antrenează încă din adolescenţă şi e nelipsită din sala de fitness. Victoria Beckham de România, cum i se mai spune, postează adesea pe reţelele sociale videouri în care prezintă tot felul de exerciţii, dorindu-şi să inspire cât mai multe femei să facă sport.

„Sportul te ajută să capeţi un corp armonios, să te remodelezi, dacă e cazul. Mai important decât atât este că îţi dă o stare de bine, te face mai puternică, îţi întăreşte psihicul şi îţi dă încredere în tine. Iar încrederea în propria persoană e foarte sexy”.
 
Fără bisturiu

Până la 43 de ani, Adriana Petrescu nu a trecut prin nicio operaţie estetică. Evident, nu toată lumea o crede. Totuşi, după ce te informezi în legătură cu Ultherapy, aparatul pe care l-a adus în Bucureşti în urmă cu câţiva ani, îţi dai repede seama că această terapie a ajutat-o pe Adriana să îşi menţină pielea tonifiată, sprâncenele ridicate şi ovalul feţei conturat. „O singură şedinţă îşi menţine efectul 365 de zile. Aţi mai auzit aşa ceva în îndustria de beauty?”.

FULLSCREEN
Cum arată soția lui Dan Petrescu la 43 de ani, fără operații estetice
  • /

related posts

Modifică setările cookies