Cum iti repari parul degradat in timp record VIDEO!


Ai trecut de la brunet la blond in doar o zi, iar acum parul tau e uscat, casant si greu de coafat? Solutia nu este sa te tunzi sau sa iti aplici masti speciale la un anumit interval de timp. Poti apela la hair spa si vei vedea rezultatele dupa primul tratament.
 


Ce inseamna hair spa?
Concept nou lansat pe piata, hair spa-ul reprezinta un proces complex de identificare a problemelor parului si de tratare a lor cu tratamente personalizate.

“In sprijinul experientei unui stilist va fi o microcamera, care va spune adevarul despre firul de par si va da solutia – ce tratament trebuie folosit,” declara Luminita Dumitru, Director Centru Tehnic Top Line.

Cu ajutorul acestei microcamere, specialistii vor putea vizualiza atat scalpul in adancime, car si starea firului de par, mai exact, cat de deteriorat este el.

“Fotografiile vor fi comparate cu imagini deja existente in computer, care identifica ce fel de scalp ai. Se iau fotografii din toate zonele importante – crestet, varfuri, scalp, radacina, iar dupa prima sedinta ele se pot compara pentru a vedea rezultatul,”
completeaza Luminita Dumitru.

Spre deosebire de mastile cumparate din saloanele de coafura sau din magazine, tratamentele folosite in cadrul sedintelor de hair spa au rezultate vizibile de la prima aplicare.

Pentru ca tratamentul sa fie intensiv, se foloseste un steamer special. In cele 15 minute cat stai la aparat, aburul intensifica capacitatea de penetrare a ingredientilor in mijlocul cuticulei, unde sunt probleme.

Ultimul pas este clatirea tratamentului. “E foarte important sa clatesti foarte bine tratamentele, pentru ca altfel risti sa iti imbacsesti parul. E de preferat ca toate operatiile sa se faca in directia cresterii parului, pentru ca altfel parul este agresat,” incheie Luminita Dumitru.

Vezi aici preturile tratamentelor de hair spa de la Sunshine Club Luxury SPA. 

related posts