Cum sa arati perfect in fotografii chiar daca nu esti cea mai fotogenica persoana din lume


O fotografie reusita cu tine nu presupune doar gene bune sau Photoshop. Unghiurile din care este facuta poza, lumina, pozitia ta, expresiile tale faciale - toate contribuie la rezultatul final. Iti dezvaluim cinci trucuri ca sa arati superb in orice fotografie.


Foto: Chiara Ferragni, Theblondesalad.com

1. Zambeste discret
Nu fals si nu exagerat. Zambeste mai discret si, in loc sa-ti arati toata dantura, mizeaza pe expresivitatea ochilor. Te simti usor ciudat atunci cand o faci, dar cu siguranta nu vei arata ciudat in fotografii. 

2. Adopta o pozitie potrivita
Cu siguranta stii si tu cum e sa nu-ti gasesti pozitia in fata camerei. Nu stii cum sa stai si cum sa iti tii picioarele, asa ca sfarsesti intr-o pozitie complet nenaturala. Ei bine, exista doua pozitii standard care au cu adevarat succes: cea in care iti sprijini greutatea intr-un singur picior si il tii pe celalalt in fata si cea in care iti intersectezi genunchii.

3. Tine spatele drept
Cheia succesului in viata este sa-ti tii spatele drept - mare dreptate a avut cine a zis asta. Diferenta de postura, de atitudine si de impresia pe care o lasi este enorma. Iar in poze este cu atat mai important sa-ti fii increzatoare si sa tragi umerii in spate. Macar un minut cat faci poze.

4. Da-te cu luciu de buze
Nu trebuie sa-ti pui o tona de machiaj pe fata ca sa arati bine in fotografii. Dar daca folosesti un balsam de buze sau un luciu transparent, este mai mult decat suficient. Acesta iti lumineaza intreaga fata si te ajuta sa fii stralucitoare. 

5. Fii naturala
Zambeste, joaca-te cu parul, lasa-te surprinsa de obiectivul camerei foto. De cele mai multe ori, instantaneele sunt cele mai reusite. Asa ca, incearca sa fii tu in poze si nu incerca sa intri in pielea unui personaj care nu te caracterizeaza.

related posts