Cum sa asortezi rujul cu machiajul ochilor - VIDEO


Sa treci de la un machiaj de zi la unul de seara nu e atat de greu precum pare. O demonstreaza Troy Surrat, make-up artistul celebritatilor.
 


Conditia de baza este sa asortezi corect nuantele rujului cu cele ale fardului pentru pleoape. Primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand incepi machiajul ochilor este sa iti conturezi sprancenele, lucru care te va ajuta sa incadrezi frumos ochiul. Apoi, aplica un fard in culoarea sampaniei pe toata suprafata pleoapei. Cu ajutorul clestelui pentru intors gene, vei reusi sa obtii mai multa luminozitate in jurul ochilor, spune Troy. Incheie machiajul ochilor cu un rimel aplicat atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare.

Pentru machiajul buzelor, foloseste un ruj in culori nude, iar dupa doua minute aplica un gloss transparent. Poti opta pentru produsele 2 in 1, precum cel prezentat de Troy in videoclip, sau pentru rujuri si gloss-uri separate.


De la machiajul de zi e un singur pas catre machiajul de seara. Make-up artistul Troy Surrat te sfatuieste sa iti conturezi sprancenele cu aceeasi nuanta pe care ai folosit-o prima data, doar ca mult mai intens. Astfel, culoarea sprancenelor va contrasta cu cea a buzelor, care trec de la nuantele nude la cele de rosu aprins.

In ceea ce priveste machiajul ochilor, aplica peste fardul in culoarea sampaniei un dermatograf negru. Traseaza o linie uniforma pe toata pleoapa, insistand inclusiv pe colturile interioare ale ochiului. Apoi, apleaza la un mascara cu efect de gene false, pentru o privire cu tenta glam. 
 

related posts

Modifică setările cookies