Cum sa faci sanii mici sa para mai mari. Vezi care sunt cele mai la indemana metode


Ideal ar fi ca fiecare femeie sa fie fericita cu modul in care arata. Daca nu esti multumita de marimea sanilor tai, vezi la ce trucuri trebuie sa apelezi pentru ca acestia sa para mai mari si fermi, fara a ajunge la chirurgie plastica, pastile sau un tratament hormonal.


Incearca testul oglinzii

Vezi daca atunci cand atunci cand te uiti din profil intr-o oglinda poti trasa o linie dreapta imaginara intre ureche, umar, talie , sold, genunchi, glezna.

Daca poti face asta inseamna ca trebuie sa incepi sa adopti o pozitie a corpului corecta. Sanii pot parea mai mari atunci cand mergi sau stai dreapta

De asemenea, o pozitie corecta a corpului iti subtiaza talia si te face sa pari mai inalta. Exerseaza pozitia in care stai Este de departe cea mai simpla si mai putin costisitoare modalitati prin care poti crea impresia de sani mai mari.

Exerseaza in fata oglinzii de cateva ori pe zi

Este foarte important sa creezi memoria muschiului, pentru a adopta pozitia corecta in mod natural, la nivelul inconstientului.

Lucreaza muschii pectorali

Incearca sa iti dezvolti acesti muschi, pentru ca sanii tai sa para mai fermi si mai rotunzi. Flotarile sunt una dintre metodele cele mai bune pentru dezvoltarea muschiilor de sub sani. Incearca treptat sa ajungi la un set de 15 flotari.

Concentreaza-te pe talie

Daca reusesti sa iti subtiezi talia, sanii tai vor parea mai mari prin comparatie. Incearca yoga sau pilates pentru a pierde un numar mai mare de calorii, in timp ce iti intinzi toate grupele de muschi.

FULLSCREEN
Cum sa faci sanii mici sa para mai mari. Vezi care sunt cele mai la indemana metode
  • /

related posts