Cum sa folosesti corect servetelele demachiante. Greseala pe care ai facut-o, probabil, pana acum


Servetelele pentru fata ne-au salvat de nenumarate ori. Fie ca este vorba de o zi calduroasa si avem nevoie de o improspatare a tenului sau ca este vorba de inlaturarea unui machiaj dupa o zi lunga, acestea, folosite in mod corect, isi fac treaba uimitor de bine.


Stiai insa ca exista un mod corect in care se folosesc? Potrivit specialistilor in make-up, majoritatea doamnelor si domnisoarelor gresesc atunci cand vor sa inlature machiajul. De aceea, le venim tuturor in ajutor cu cateva sfaturi utile ;)

Ce faci gresit!

Folosesti servetelul stergandu-te intai pe frunte, nas si barbie.

Cum trebuie sa le foloseste intr-un mod corect

Pentru a folosi corect servetelele, trebuie sa pornesti din exteriorul fetei (adica sa urmaresti linia parului, obrajilor si a gatului), iar apoi sa stergi zonele dinspre centrul fetei.

De ce este bine sa stii aceste lucuri?

Deoarece in zona T glandele sebacee produc mai multe substante uleioase. Prin urmare, se acumuleaza mai multa mizerie, praf si bacterii pe parcursul zilei, ceea ce poate cauza acnee. Pornind de-a lungul perimetrului fetei, vei evita raspandirea bacteriilor in zonele sensibile, iar tu vei avea o fata curata si proaspata in orice moment al zilei.

related posts

Modifică setările cookies