Cum sa ii pacalesti pe oameni ca esti frumoasa. Un tutorial video hilar de peste 52 de milioane de vizualizari pe internet


Daca nu te consideri frumoasa, o tanara care a realizat un filmulet de aproximativ 3 minute este de parere ca te poate transforma intr-o diva. Vezi care sunt sfaturile ei pentru ca tu sa atragi toate privirile.


Daca Mama Natura nu te-a rasfatat cu un chip frumos care sa atraga toate privirile din jur chiar daca abia s-a trezit, atunci ai putea sa aplici cateva dintre sfaturile pe care o tanara nemultumita de aspectul ei fizic le-a strans intr-un filmulet de aproximativ 3 minute, care a facut ravagii pe internet.

Tanara, care se considera urata si neatragatoare, face tot posibilul sa se transforme intr-o cu totul si cu totul alta persoana, capabila sa-l atraga pe barbatul care ii place. Aceasta a facut o lista de sugestii, de care sa tii cont daca nu esti multumita de felul in care arati si vrei sa devii frumoasa:

1.    Renunta la ochelari in favoarea lentilelor de contact
2.    Machiaza-te si nu adopta un look natural, ci unul mai strident
3.    Aranjeaza-ti parul cat mai elegant, eventual indreapta-l cu o placa
4.    Nu face gesturi copilaresti in public
5.    Sterge fotografiile cu tine de pe reteaua de socializare, in care apari nemachiata

Jenna Marbles, o celebra video bloggerita a facut filmuletul ca un pamflet, iar sfaturile trebuie tratate ca atare. Pe voi v-a amuzat?

related posts

Modifică setările cookies