Cum sa iti faci o coada de cal perfecta VIDEO


Coada de cal este una dintre cele mai simple si populare metode de a-ti tine parul. Cu ajutorul unui profesionist, poti sa obtii coada perfecta. Nu trebuie decat sa urmaresti materialul video si sa urmezi cu strictete etapele.
 


“Cand faci o coada de cal una dintre cele mai mari greseli este felul in care iti piepteni parul si pozitia in care iti tii capul cand iti prinzi parul cu elasticul”, spune hairstilistul, care explica care este procedura corecta.
Ai insa nevoie de o prietena care sa te ajute sa pui totul in practica.

1.    Pulverizeaza parul cu apa calduta in care ai dizolvat putina sare in prealabil (2-3 lingurite) : “Este ceva in genul apei de mare”, spune hairstylistul.
2.    Piaptana parul pe spate, folosind si un uscator de par : “Parul va sta foarte ordonat”, spune expertul in hair-styling.
3.    Realizeaza un “dispozitiv” de prins parul, dintr-un elastic de care prindeti doua agrafe  (vezi in video care este procedura).
4.    Piaptana parul tinandu-l in mana.
5.    Inclina capul pe spate ca sa eviti incurcarea parului
6.    Fixeaza coada in locul in care te simti cel mai bine (nici prea sus, nici prea jos!) si foloseste dispozitivul pentru prins parul  (vezi in video cum se procedeaza).
7.    Infasoara o suvita din coada peste dispozitivul de prins parul, dupa ce in prealabil ai dat cu fizativ pe ea.
8.    Foloseste fixativ pentru un ultim retus.


 

FULLSCREEN
Cum sa faci coada de cal perfecta VIDEO
  • /

related posts

Modifică setările cookies