Cum sa iti faci un machiaj ca al lui Scarlett Johansson din Captain America 2: VIDEO


Pentru ca filmul "Capitanul America: Razboinicul iernii" va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 04.04.2014, ne-am gandit sa te pregatim de actiune cu un tutorial de make-up inspirat de una dintre eroinele filmului.


Dupa evenimentele dezastruoase din New York cu The Avengers, Steve Rogers aka Captain America, traieste linistit in Washington D.C., incercand sa se adapteze lumii moderne.

Insa atacul asupra unui coleg din S.H.I.E.L.D. il arunca pe Steve intr-o tesatura complicata de intrigi. El isi uneste fortele cu Black Widow si cu un nou aliat, Falcon, pentru a dezvalui planul raufacator care ameninta intreaga lume. Aceasta este, pe scurt, povestea celui mai recent film inspirat de benzile desenate Marvel. 

Si pentru ca Black Widow este una dintre super-eroinele noastre preferate, iar Scarlett Johansson o artista cu adevarat frumoasa, ne-am gandit sa iti oferim un tutorial video prin care poti obtine look-ul ei din "Capitanul America: Razboinicul iernii".

CITESTE SI: Sebastian Stan, primul actor roman din istorie care joaca un super erou Marvel: sacrificiile pe care le-a facut pentru a deveni Razboinicul Iernii in Captain America 2

Cel mai important aspect al look-ului este faptul ca mizeaza foarte mult pe naturalete si ca ii permite lui Scarlett sa fie o luptatoare neinfricata, dar si o femeie sexy. Iata cum trebuie sa procedezi pentru a arata la fel:

Si nu uita, daca vrei un film de actiune ca la carte, noul film "Capitanul America: Razboinicul iernii / Captain America: The Winter Soldier" este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 04.04.2014, fiind proiectat in format 3D si IMAX 3D. 

related posts

Modifică setările cookies