Cum sa obtii un corp ca al ingerasului Candice Swanepoel cu doar 15 minute de exercitii zilnice - VIDEO


Daca iti doresti sa ai o silueta asemanatoare celor care pasesc pe podiumul Victoria’s Secret, trebuie sa depui efort zilnic. Noi iti propunem cateva exercitii simple, dar eficiente, care se pot realiza in doar 15 minute si care garanteaza un corp asemanator cu cel al ingerasului Candice.


Chiar daca deja a venit vara, nu toate am reusit sa scapam de kilogramele in plus la timp. Daca intentionezi sa apelezi la o dieta drastica doar pentru a scapa de cativa centimetri extra, noi te sfatuim sa iti schimbi planul si sa incerci o combinatie intre regim alimentar si exercitii fizice, care va avea rezultate pe termen lung, nu doar pentru o saptamana.

Daca iti doresti un corp ca al superbei Candice Swanepoel, in primul rand trebuie sa ai un regim alimentar adecvat si sa bei multe lichide. Acest regim trebuie completat cu o serie de exercitii zilnice, care dureaza doar 15 minute.

Exercitiile nu au un nivel de dificultate ridicat, dar sunt foarte eficiente daca ritualul este respectat intocmai. Tot ce trebuie sa faci este sa dedici un sfert de ora siluetei tale, iar rezultatele te vor uimi.

Urmareste, mai sus, tutorialul video realizat de antrenoarea de la XHit. Si nu uita – aceste exercitii trebuie repetate pentru o perioada mai lunga pentru a avea rezultatele dorite. Succes!

related posts