Cum sa scapi de parul electrizat. Trucuri de care sa tii cont ca sa arati perfect


Parul electrizat ne ridica adevarate probleme. Fix cand ne este lumea mai draga, firele rebele ne strica o coafura reusita si implicit look-ul. Exista insa solutii pentru "imblanzirea" suvitelor neascultatoare.


In primul rand, trebuie sa stiti ca parul se electrizeaza si devine rebel in momentul in care este uscat. Din dorinta de a se hidrata si a absorbi umiditatea din jur, el incepe sa se umfle si sa devina greu de controlat. Astfel, unul dintre primii pasi pe care trebuie sa-i urmati este sa va hidratati parul.

Astfel, aplicati o masca hranitoare cel putin o data pe saptamana. Urmatorul pas este destul de simplu: imediat dupa baie, incercati sa va descurcati parul umed cu ajutorul unei perii. Nu va pieptanati niciodata cand aveti suvitele deja uscate intrucat firele se vor umfla si se vor electriza.

Sfatul fetelor care se confrunta cu aceasta problema este sa uscati parul cu foenul si sa-l intindeti cu ajutorul unei perii rotative. Aerul cald va calma si va inchide cuticulele, astfel incat coafura va capata un aspect ingrijit si stilat.

Pentru a va asigura ca de-a lungul zilei nu vi se va strica deloc coafura, turnati cateva picaturi de ulei de argan in podul palmei, amestecati-l si intindeti-l de-a lungul podoabei capilare. In cazul in care va raman in continuare fire rebele, aplicati putina ceara la radacina.

Iata si alte sfaturi, mai jos: 

related posts