Cum sa scapi definitiv de celulita. 10 sfaturi care chiar dau rezultate de la Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps


“Celulita poate fi combatuta printr-un stil de viata sanatos si activ. Nu este suficient sa fii slaba. Celulita este foarte des intalnita si in cazul in care nu aveti probleme cu greutatea", avertizeaza Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps si personal trainer.


Diana Stirbu, instructor international de Kangoo Jumps si personal trainer, spune ca celulita apare atunci cand avem probleme cu retinerea apei in corp. Organismul nostru contine de 4 ori mai mult lichid limfatic decat sange. Lichidul limfatic se cristalizeaza atunci cand circulatia lui nu este corecta rezultand in acest caz celulita.

Principalele zone afectate sunt picioarele, fesierii, abdomenul si bratele. Aspectul cojii de portocale poate fi combatut numai prin antrenamente constante. "Va recomand antrenamentele cardio facute cu ghetele kangoo jumps de 3 ori pe saptamana. Practicarea acestor sarituri cu ghetele sustine circulatia sistemului limfatic datorita miscarilor in sus si jos. Din pacate nu este suficient sa facem sport ocazional pentru a scapa de retentia de apa", spune Diana Stirbu pentru wwwperfecte.ro.

Foto: Diana Stirbu

In afara celor 3 antrenamente recomandate pe saptamana trebuie sa aveti in vedere si urmatoarele sfaturi :

1. Renuntati definitiv la zaharul alb.

2. Incercati sa consumati cat mai putina sare. Va recomand sa folositi sarea roz de himalaya. O puteti gasi in aproape orice supermarket.

3. Faceti miscare si acasa. Cea mai buna perioada pentru antrenamente este dimineata. Daca reusiti sa faceti inviorarea inainte de micul dejun este ideal.

4. Cumparati o coarda; Sa va propuneti un numar de sarituri pe care sa il depasiti cu fiecare ocazie cu cel putin 30 de repetari.

5. Mancati cat mai multe legume.

6. Incercati sa mergeti la masaj o data pe saptamana. Daca nu aveti posibilitatea, folositi creme anticelulitice dupa dus inainte de culcare.

7. Beti cel putin 2 litri de apa pe zi si inlocuiti cafeaua cu ceaiul verde. Inainte de micul dejun puteti sa pregatiti limonada in care sa puneti si guarana.

8. Folositi cat mai multe condimente.

9. Evitati alcoolul.

10. Dormiti minim 8 ore pe noapte.


"Daca respectati sfaturile, efectele nu vor intarzia sa apara. Bafta!", a spus Diana Stirbu pentru www.perfecte.ro.

FULLSCREEN
Cum sa scapi definitiv de celulita. 10 sfaturi care chiar dau rezultate de la Diana Stirbu, instructor international de kangoo jumps
  • /

related posts