Cum sa te machiezi la prima intalnire. Impresioneaza-l garantat folosind aceste trucuri


Nu stim barbatii cum sunt, dar noi cand ne gandim la prima intalnire ne vedem puse in situatia de a lua tot felul de decizii importante: cu ce ne imbracam, ce incaltari alegem, care este machiajul potrivit, cat vrem sa dezvaluim despre noi.


Ei bine, astazi vrem sa iti oferim o mana de ajutor in ceea ce priveste machiajul ideal pentru prima intalnire. Sfaturile vin de la o adevarata experta in domeniu, Lisa Eldrige fiind una dintre specialistele la care revista Vogue apeleaza adesea pentru a le aranja pe starurile internationale care pozeaza pentru coperta.

Inainte de a invada trusa de farduri, tine minte ca look-ul pentru care optezi trebuie sa se potriveasca personalitatii tale si ca nimic nu te va face sa arati mai bine decat caracterul tau.

Machiajul pentru prima intanire trebuie sa reflecte intalnirea propriu-zisa: gandeste-te la locatie, la activitati, la lucrurile pe care vrei sa le obtii. O plimbare in parc, un film, un ceai... toate presupun adoptarea unei noi strategii, cel putin in ceea ce priveste machiajul.

Sfaturile Lisei vor fi unele generale deci, pe care tu vei avea libertatea sa le adaptezi personalitatii si date-ului tau. Iata cum trebuie sa procedezi:

FULLSCREEN
Cum sa te machiezi la prima intalnire. Impresioneaza-l garantat folosind aceste trucuri
  • /

related posts