Cum să te pregătești pentru evenimente speciale în această vară


Anul acesta este marcat de situații fără precedent, iar viața trebuie să continue așa cum știm mai bine – cu voie bună și optimism.

Tag-uri:

De aceea, evenimentele speciale care vor avea loc în această vară, în familie sau între prieteni, vor fi restrânse, în funcție de recomandările impuse de specialiști. Outfit-ul și look-ul tău trebuie să se adapteze acestor cerințe, deoarece profilul evenimentelor se poate schimba dacă organizatorii își doresc, de exemplu, să opteze pentru o întâlnire liniștită în familie, într-un cadru natural, în locul unei petreceri fastuoase la un restaurant de lux. Iată cum trebuie să te pregătești:

Fă cumpărăturile din timp

Evenimentele programate cu mult timp înainte pot suferi acum modificări pe ultima sută de metri, dar trebuie să fii pregătită. În așteptarea marelui eveniment, vei fi tentată să cumperi din impuls, însă trebuie să calculezi totul cu grijă. Un lucru important pe care trebuie să-l ții minte este că în ținuta pe care o alegi este nevoie de un echilibru. De la coafură și machiaj, la bijuterii și accesorii, totul trebuie să vorbească de la sine și să ți se potrivească. Optează pentru cercei potriviți fizionomiei tale și nu încerca să-i asortezi neapărat cu rochia sau cu pantofii. Bijuteriile trebuie să te scoată în evidență și să-ți pună într-o lumină pozitivă look-ul. Oferă-ți suficient timp pentru a determina care este cea mai bună alegere în funcție de tema evenimentului. Chiar dacă la acesta vor participa maximum 20 de persoane, dintre care majoritatea fac parte din familie, trebuie să fii radiantă, dar să le amintești că naturalețea felului tău de-a fi te-a avantajat mereu.

Fii la curent cu tendințele de sezon

Cu siguranță vrei să fii originală și să încalci anumite reguli, însă trendurile te ajută să descoperi lucruri noi și să faci combinații inedite. Dacă participi la un eveniment restrâns pe timp de vară, nu poți face cumpărăturile încă din iarnă, înainte ca noile colecții pentru sezonul cald să ajungă pe rafturi. În fiecare an se schimbă texturile, materialele și culorile care sunt în vogă, dar asta nu înseamnă că nu le poți purta pe cele preferate de tine. Este posibil ca trendurile din acest an să-ți fie pe plac, mai ales dacă îți plac broderiile, tricotul, pattern-urile folclorice și mânecile bufante. Fiecare dintre aceste elemente este perfect pentru vreme călduroasă și evenimentele organizate pe timpul zilei. De asemenea, outfitul predominant alb, cu accesorii de paie și sandale cu barete sau șireturi este potrivit evenimentelor care au loc în aer liber, într-o grădină decorată special pentru o petrecere de logodnă sau un botez. La capitolul fashion, atitudinea te recomandă, iar felul în care arăți trebuie să se ocupe de restul.

Ține cont de forma corpului tău

În această vară se poartă rochiile smock, dar look-ul shapeless (fără formă) nu avantajează orice femeie. Dacă ai forme voluptoase poți purta rochii cu cordon, iar dacă forma corpului tău este mai dreaptă, poți opta pentru rochii lungi, simple și drepte. Nu uita că un rol important în pregătirea look-ului perfect îl au și pantofii. Câțiva centimetri în plus pot face diferența dintre o vestimentație OK și una spectaculoasă. Nu uita că accesoriile, hainele, machiajul și pantofii îți oferă posibilitatea de a păcăli realitatea, mai ales atunci când ai nevoie de un truc pentru a arăta senzațional. Probează cât mai multe ținute, testează accesoriile și machiajul înainte de a decide ce vrei să scoți în evidență.

Fă-ți timp pentru coafură

Inclusiv în cazul femeilor care își poartă părul natural, un eveniment special cere și o atenție aparte acordată coafurii. Dacă ai nevoie de câteva șuvițe vopsite sau o tunsoare, îți poți împrospăta look-ul cu o simplă vizită la salon cu o zi înainte de eveniment. Însă dacă vrei să faci ceva special este recomandat să ceri ajutorul unui profesionist care poate veni la tine acasă sau să mergi la salon cu câteva ore înainte de evenimentul la care urmează să participi. Optează pentru un look natural dacă preferi ceva fresh, potrivit pentru vară, dacă evenimentul este organizat în timpul zilei, sau pentru o coafură dramatică, în cazul celor de noapte.

Evenimentele la care vei participa în această vară vor fi cu adevărat speciale și îți vor aduce amintiri plăcute mult timp de acum încolo. Marchează orice ocazie specială cu o apariție de senzație, indiferent de stilul pe care îl adopți în general.

Sursa foto: pexels.com

related posts