Cum sa-ti faci singura, acasa, pandativul preferat al vedetelor


Jessica Biel, Taylor Swift, Leighton Meester, Miley Cyrus sau Jennifer Aniston sunt doar cateva dintre vedetele de la Hollywood care sunt innebunite dupa pandantivele in forma de cheie. Noi te invatam cum sa-ti faci singura un astfel de pandantiv haios si colorat.


Cheile si incuietoarele sunt simboluri care au fascinat oamenii inca de pe vremea basmelor, fiind simboluri ale magiei si puterii.

Cheia este, de obicei, simbolul unei valori ascunse, inchise, la care accesul este interzis (ganditi-va doar ca si poarta Raiului are o incuietoare, iar cheia la ea este tinuta de Sfantul Petru).

In plus, expresia “cheia catre inima mea” ne duce cu gandul la o iubire exclusivista, fidela (sa nu uitam de lacatul castitatii, care avea o singura cheie, detinuta de sotul/iubitul femeii).

Vedetele sunt fascinate de acest obiect si il poarta mereu la gat datorita simbolisticii sale bogate. Taylor Swift, de exemplu, a fost fotografiata de paparazzi de nenumarate ori purtand la gat un lant si o cheie, de multe ori aparent chiar una functionala. :)

Blair Waldorf, personajul interpretat de Leighton Meester in celebrul serial “Gossip Girl” poarta si ea deseori pandantive in forma de cheie, de data aceasta mai mici si mai delicate.

Pana sa ajungi sa-ti faci cumparaturile la celebrul Tiffany’s si sa porti un pandantiv ca al ei, insa, te invatam cum sa-ti faci unul unicat.

Ai nevoie doar de o cheie obisnuita (poate sa fie de orice marime si culoare, dar daca are un aspect vintage cu atat mai bine) si de cateva lacuri de unghii colorate.

Acum nu-ti mai ramane decat sa-ti pui imaginatia la contributie si sa pictezi cheia cat de colorat iti doresti. La final, atarn-o de un lant suficient de mare si poart-o cu incredere cu un tricou sau, de ce nu, chiar cu o rochie.

Succes! :)

Sursa foto si idee: psimadethis.com

related posts

Modifică setările cookies