Cum sa-ti faci singura o bentita stylish


Bentitele au revenit la putere dupa o absenta de cateva decenii, de cand personajul Blair Waldorf din serialul “Gossip Girl” le-a transformat in accesoriul cel mai chic din Upper East Side. Daca ti-ai dorit mereu o bentita glam, dar n-ai gasit nimic care sa-ti placa, avem o sugestie: fa-ti singura una. Noi iti aratam cum.


Vei avea nevoie de o bentita simpla, de preferinta neagra (dar nu neaparat), putin mai lata, de diferite obiecte decorative (cristale, pene, dantela, paiete, lanturi etc.) si de un pistol de lipit sau de un lipici puternic.

Pentru inceput, asaza bentita pe cap pentru a vedea pana unde poti aplica decoratiunile (evita sa le pui in zona din spatele urechilor pentru ca te vor jena). Creeaza apoi un model si incepe sa lipesti decoratiunile.

Poti face o bentita hiper stralucitoare si glam, perfecta pentru o petrecere de Craciun sau, din contra, una simpla, numai buna pentru birou.

Iata, mai jos, si un tutorial video in care ti se exemplifica procesul, realizat de doi editori ai site-ului FabSugar.com.

Distractie placuta la mesterit! :)

related posts

Modifică setările cookies