Cum sa-ti faci singura o pereche de manusi lungi, super stylish


Manusile lungi au o mare calitate, in afara faptului ca te protejeaza de frig: sunt cat se poate de sexy si de chic si te vor ajuta sa te remarci, indiferent de cat de scazuta este temperatura. Daca le adaugi si niste bijuterii, vei obtine niste accesorii unicat si memorabile.


Daca te-ai hotarat sa incerci sa te joci de-a designerul de accesorii, vei avea nevoie de o pereche de sosete negre, lungi, o pereche veche de manusi negre (ideal ar fi ca cele doua nuante de negru sa fie identice), de doua brose identice, de o foarfeca si de un pistol de lipit sau un lipici special pentru metale si textile.

Incepe prin a taia laba piciorului de la sosete si degetele (in afara de degetul mare) de la manusi. Pune manusa pe partea lunga a sosetei, pentru a vedea unde ajunge degetul mare. Marcheaza locul pe soseta si taie o mica fanta: pe acolo vei scoate degetul de la manusa, dupa ce introduci manusa in interiorul sosetei. Poti sari peste aceasta etapa daca gasesti o pereche de manusi lungi, negre, fara degete, gata facute. :)

Acum nu-ti mai ramane decat sa lipesti cate o brosa pe fiecare manusa - ai obtinut un accesoriu stylish unicat, pentru care te vor invidia toate colegele si prietenele!

 


Sursa foto si idee: psimadethis.com

related posts

Modifică setările cookies