Cum sa treci de la burtica la patratele in doar 6 saptamani VIDEO


Probleme cu abdomenul? Avem solutia. Iata cum trebuie sa procedezi daca vrei un corp de nota 10 in timp record.


Jillian Michaels este cunoscuta drept "cea mai dura antrenoare din Statele Unite". Daca o urmaresti in filmuletul de mai jos, o sa intelegeti de ce si-a castigat acest renume.

Antrenoarea de fitness iti promite ca, daca ii urmezi sfaturile, vei avea abdomenul perfect sculptat si silueta la care visezi de ani de zile. Tot ce trebuie sa faci e sa repeti exercitiile de mai jos, de 5 ori pe saptamana, timp de 30 de minute in fiecare zi. Dupa 3 saptamani de astfel de exercitii, urmeaza sa treci la nivelul 2, care presupune exercitii mult mai dificile.

Daca nu esti tocmai intr-o stare fizica buna nu trebuie sa-ti faci griji. In filmulet, una dintre fetele care o insotesc pe Jilian face exercitii pentru incepatori. E suficient sa o urmaresti si sa nu lucrezi cu greutati intr-o prima faza si nu vei face febra musculara.

De altfel, exercitiile contin si cateva minute de incalzire, precum si o relaxare la final, tocmai pentru a evita accidentarile sau febra musculara.

Urmareste-o mai jos pe Jillian si, de ce nu, ia-ti inima in dinti si lucreaza pentru acel abdomen perfect la care visezi!

FULLSCREEN
Cum sa treci de la burtica la patratele in doar 6 saptamani VIDEO
  • /

related posts