Cum se combina corect fardurile de ochi. Reguli de care trebuie sa tii cont daca vrei sa le asortezi ca o profesionista - VIDEO


Desi pare usor de realizat, machiajul ochilor necesita cateva cunostinte de baza pentru a iesi ca cel al vedetelor care apar in reviste. Din fericire, trucurile folosite de make-up artisti sunt disponibile pe internet, asa ca ti le impartasim si tie.


Te-ai intrebat vreodata de ce machiajul ochilor pe care il faci chiar tu, acasa, nu semana deloc cu cel al divelor de la Hollywood? Simplu. Pentru ca de multe ori tu nu combini corect culorile si nu reusesti sa iti pui in evidenta asa cum trebuie cele mai bune trasaturi.

De acum insa, poti invata trucurile specialistilor si poti vedea imbunatatirile. Iata numai cateva sfaturi:

1. Include intotdeauna o culoare neutra. Este o regula general valabila, insa este cu atat mai indicat sa faci acest lucru cand alegi culori tari. Acestea trebuie "estompate" putin, iar neutrele au exact acest rol.

2. Alterneaza produsele. In general, cand iti cumperi fard de ochi, acesta vine in doua culori, cu doua texturi diferite. Nu folosi niciodata in acelasi timp 2 culori sidefate sau doua culori complet opace.

3. Foloseste tonuri deschise, medii si inchise. Pentru a crea mai bine umbre si lumina, nu ezita sa le folosesti si sa creezi exact look-ul smokey pe care il doresti.

Pentru a le afla pe restul, click pe filmuletul de mai jos. Enjoy!

related posts

Modifică setările cookies