Dana Nălbaru, mesaj inspirațional după ce o esteticiană s-a arătat ”șocată” de ridurile ei


Dana Nălbaru (41 de ani) a fost criticată și în trecut pentru faptul că nu recurge la artificii care să-i ascundă vârsta.


Dana Nălbaru a povestit că fiica ei cea mare, Sofia, i-a arătat un interviu în care chirurgul estetician Adina Alberts declara: „Am fost şocată de numărul foarte mare de riduri pe care le avea la colţul ochilor. Nimic nu te opreşte să ai grijă şi de tine, chiar dacă ai copii. Dana Nălbaru a renunţat de mulţi ani să se mai gândească la felul în care îmbătrâneşte. La un moment dat copiii ne vor condamna pentru că nu am avut grijă de noi“.  

Citește și: La 3 ani, băiatul Danei Nălbaru face adunări și scăderi și citește ca un copil de clasa a doua

Cântăreaţa a subliniat că iniţial s-a amuzat alături de soţul şi de fiica ei, însă ulterior s-a gândit să răspundă comentariului. „Îi transmit că oamenii sunt diferiţi şi au valori diferite în viaţă. Eu mă număr printre aceia care ştiu să fie mulţumiţi cu ce au, care ştiu să se bucure de prezent, mă număr printre femeile care înţeleg că timpul nu poate fi oprit şi că fiecare rid ascunde o poveste, că a fi îngrijt are legătură cu curăţenia corporală. 

Nu înseamnă să fii scos din ţiplă mereu. Eu sunt dintre aceia care vor să îşi trăiască vârsta aşa cum e ea şi mă număr printre cei care au înţeles că ce ai înăuntru e mult mai valoros decât ambalajul cu care te afişezi sau pe care, periodic, ţi-l poţi schimba. Dincolo de aparenta discreţie cu care încearcă doamna să analizeze felul în care arată o persoană publică (s-a nimerit să fiu eu) există un exemplu pe care aceasta îl aduce în discuţie şi care reprezintă, de fapt, problema reală a societăţii moderne. 

Vă invit să vă stresaţi mai puţin, doamnelor, la gândul că poate copiilor voştri le va fi ruşine cu voi şi să vă bucuraţi mai mult alături de ei, să trăiţi cu ei cât puteţi de mult această viată simţind cu şi pe propria piele ce înseamnă să fii iubit necondiţionat“, a scris Dana Nălbaru pe Facebook. 

Foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies