De ce cheleste Naomi Campbell? Un specialist in hair style ne explica VIDEO!


Superba Naomi Campbell a socat pe toata lumea cand a demonstrat ca nu e perfecta. Pentru ca e dispusa sa faca orice pentru a afisa mereu o coafura impecabila, top modelul a inceput sa cheleasca.


 


Celebra casa de moda Balmain si-a extins activitatea, asa ca pe langa haine, comercializeaza si extensii profesionale pentru par. PR-ul companiei, Barbera Groenewegen, a venit in Romania pentru a prezenta noile produse, dar a acceptat sa vorbeasca si despre problema lui Naomi Campbell.

Barbera sustine faptul ca Naomi nu poarta expensii, ci peruci din par natural, care se fixeaza exact pe scalp, cu un lipici special . Procedura e foarte nesanatoasa, asa ca nu e indicat sa devina o practica frecventa.

Reprezentanta companiei Balmain Hair mai declara faptul ca Naomi Campbell foloseste aceste tipuri de peruci de 20 de ani, asa ca era normal ca efectele sa inceapa sa se vada. Din punctul sau de vedere, extensiile trebuie lipite la un deget de radacina parului si niciodata direct pe scalp, pentru ca e foarte daunator in timp.

Daca nu vrei sa ajungi in situatia celebrului manechin, Barbera te sfatuieste sa alegi extensii de calitate si un hair stylist priceput care sa ti le lipeasca. O alta regula de baza este sa nu porti extensiile o perioasa lunga de timp. Pauzele sunt necesare daca nu vrei sa ajungi sa chelesti, ca Naomi Campbell.

In situatia top modelului s-au putea afla si Beyonce. Cantareata este si ea o fana a acestor peruci care se lipesc direct pe scalp. Tyra Banks, Mary J Blige, Jennifer Hudson, Christina Milan si Pamela Anderson sunt doar cateva dintre vedetele care au apelat si ele la tipul de peruca din cauza caruia a chelit Naomi Campbell.

Vezi ma jos cum se confectioneaza o astfel de peruca si cum se lipeste ea de scalp. 

 

FULLSCREEN
De ce cheleste Naomi Campbell? Un specialist in hair style ne explica VIDEO!
  • /

related posts