De ce refuză Meghan Markle să se lase pe mâna make-up artistului Casei Regale


Ducesa de Sussex are un stil aparte, care o face să fie sofisticată și sexy, fără a încălca, însă, protocolul regal. 


Apropiații lui Meghan spun, însă, că Ducesa nu vrea să apeleze la serviciile make-up artistului Casei Regale, ci preferă să se aranjeze singură chiar și atunci când trebuie să ia parte la diverse evenimente. 

Zvonurile că Meghan se fardează singură au început să circule imediat după nuntă, cu atât mai mult cu cât Ducesa de Sussex spunea într-un interviu mai vechi că nu îi place să își încarce fața, prin urmare nu recurge aproape niciodată la machiaj profesionist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Sussex in a black @altuzarra pant suit and @deitasofficial blouse earlier today at the #WellChildAwards @wellchild #DuchessOfSussex #MeghanMarkle #BlackSuit

A post shared by Royal Style Watch (@royalstylewatch) on

Daniel Martin, ambasador Dior și make-up artist, a confirmat într-un interviu acordat revistei Vogue că Meghan își realizează singură machiajul, chiar și pentru întâlnirile oficiale și aparițiile publice. Același lucru îl face, spune el, și Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. 

„Meghan se fardează aproape tot timpul singură. Nu apelează la make-up artistul Casei Regale pentru că vrea să se machieze cât mai repede și să iasă pe ușă, nu suportă să aloce acestei activități mai mult de 5 minute. În plus, ea preferă un look cât mai natural. Singura dată când a fost machiată cu un ruj roșu, foarte strident, nu s-a simțit deloc în largul ei. Ea e o persoană foarte relaxată, are o personalitate minunată și e o femeie deșteaptă, deci e cumva logic că preferă să se bazeze pe asta și mai puțin pe felul în care arată.”, a spus Martin. 

Daniel Martin s-a ocupat de machiajul lui Meghan pe când ea juca în serialul Suits și, ulterior, au devenit foarte buni prieteni.


In foto: Daniel Martinrelated posts