De la ce varsta trebuie folosite cremele de ochi VIDEO


Zona din jurul ochilor este sensibila si trebuie ingrijita cu atentie. Chiar daca nu ai riduri, este bine sa ai in permanenta grija de pielea ta, dar asta cu creme speciale, potrivite varstei si nevoilor pe care le ai.


Perfecte.ro a stat de vorba cu medicul dermatolog Luminita Marinescu despre folosirea cremelor de ochi si varsta la care este recomandata aceasta de catre specialisti.

Ei bine, se pare ca niciodata nu este prea devreme. Chiar daca inca nu ai probleme cu ridurile de expresie, este bine sa-ti mentii hidratata acesta zona sensibila cu ajutorul unor creme speciale.

Astfel, este mai bine sa previi aparitia imperfectiunilor, chiar din adolescenta: “Noi incepem sa imbatranim din prima zi in care ne nastem. Este nevoie sa folosesti o crema din momentul in care vrei sa-ti protejezi pielea de soare, chiar din copilarie. Cand ne facem ceva mai mari, folosim o crema hidratanta, iar cand ne apropiem de 18-20 de ani, ne apucam sa prevenim ridurile. Cu alte cuvinte, folosim creme toata perioada vietii.”, ne-a explicat medicul specialist Luminita Marinescu.

Tu folosesti creme pentru zona din jurul ochilor?

related posts

Modifică setările cookies