Două femei infectate cu HIV, după ce și-au făcut la același salon renumita terapie vampir


“Terapia Vampir” sau, oficial, Cellenis PRP (Platelet Rich Plasmă) este un tratament non-chirurgical, ce se folosește cu succes atât că tratament pentru reintinerirea pielii, cât și că tratament pentru alopecie și oprirea căderii părului.


Aceasta reduce ridurile, ajută la regenerarea pielii după expunerea la soare, ameliorează cicatricile rămase în urmă acneei și oferă un tonus mai bun pielii se face cu propriul sânge – această stimulează vindecarea și regenerarea rapidă a țesuturilor prin injectarea în derm a plasmei bogate în trombocite, obținută prin recoltarea unei mici cantități de sânge de la același pacient.

Două cliente ale unui spa din New Mexico au fost testat pozitiv pentru HIV. Salonul a fost închis, iar toți clienții anteriori au fost rugați să se testeze pentru HIV și hepatită.
 
 
Departamentul de Sănătate din New Mexico a declaratcă investighează în prezent cele două cazuri de infecție în rândul clienților care au efectuat proceduri de injecție la SPA Spa din Albuquerque între mai și septembrie 2018.
 
 
"Testele suplimentare de laborator efectuate la cei doi clienți indică o infecție recentă cu același virus HIV - crescând probabilitatea ca cele două infecții HIV să fi rezultat dintr-o procedură la spa-ul VIP", se arată în declarație.
 
 
Până acum, mai mult de 100 de clienți ai spa-ului au fost deja testați, dar departamentul de sănătate a vrut să se asigure că toată lumea știe despre posibilitatea infecției.
 
Proprietarul Luly Ruiz a declarat pentru KOAT News că a folosit doar ace de unică folosință și a avut grijă să deschidă fiecare ac nou în fața clientului.
 
 
Vezi mai jos un material cu Anamaria Prodan, la terapia vampir și terapia cu laser


 
 
 
 

related posts