Ea este vedeta cu care femeile isi doresc cel mai mult sa semene. Care este forma fetei care a cucerit toti criticii


Cea mai dorita forma a fetei pentru femei, este una extrem de feminina, observata la o serie de vedete consacrate. Mai exact, se pare ca majoritatea femeilor isi doresc sa aiba un chip ,,diamant", iar cel mai bun exemplu de frumusete, in acest caz, este nimeni alta decat Megan Fox. 


Studiile au aratat ca Megan Fox este exemplul perfect pentru structura fetei in forma de diamant, iar vestea nu este tocmai o surpriza, avand in vedere ca actrita este una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Starul de la Hollywood, in varsta de 31 de ani, se mandreste cu pometi inalti, cu fata subtire si cu gatul ingust, acestea fiind cele mai dorite trasaturi , conform unui studiu realizat de un chirurg estetician londonez. 

A doua cea mai populara forma a fetei, este forma ovala, ca cea a faimoasei cantarete Rihanna, in timp ce majoritatea femeilor au declarat ca nu isi doresc un chip rotund, ca al lui Kate Middleton. 

Doctorul Julian De Silva a examinat inregistrarile de la peste 1000 de pacienti pentru a determina care forma a fetei este cea mai ravnita: “Forma diamantului este cea mai dorita forma a fetei pentru femei. Este incredibil de feminina si eleganta.”

In ceea ce priveste forma fetei la barbat, cele mai populare sunt forma patrata, iar cel mai bun exemplu este David Beckham, si forma dreptunghiulara, cel mai bun exemplu pentru aceasta forma fiind modelul David Gandy. 

Actritele care au o forma patrata sau dreptunghiulara a chipului sunt Angelina Jolie si Keira Knightley.

Doctorul De Silva a sustinut intr-un interviu ca: “Ridicarea pielii fetei si a gatului sunt cele mai cautate proceduri chriurgicale estetice si au impactul cel mai dramatic in ceea ce priveste intinerirea aspectului fetei.”

Studiile arata ca o treime dintre pacientii de sex feminin au spus ca presiunea de a arata bine pe retetele de socializare a fost factorul principal ce le-a impins spre a-si face operatii estetice. 

related posts

Modifică setările cookies