Ea îl consolează pe Mario Götze când nu dă goluri. Cum arată soția fotbalistului de la Borussia


Ann Kathrin Brömmel este fotomodel, blogger și cântăreață și întoarce toate privirile când merge pe stradă.


Mijlocașul echipei germane Borussia Dortmund s-a căsătorit în mai anul trecut cu una dintre cele mai râvnite femei din Germania. Ann Kathrin este un manechin cunoscut, care și-a încercat vocea la un show de talente din țara natală. După succesul obținut în urma participării la emisiune, Ann Kathrin a scos pe piață două piese, sub numele de scenă Trina B.

Soția lui Götze (26 de ani) este cu trei ani mai în vârstă decât el, însă are un corp la care multe manechine aspiră.

La începutul lunii aprilie, Ann Kathrin Götze a realizat o ședință foto în Ibiza. Modelul a pozat pe plajă, în toate pozițiile, purtând mai multe costume de baie one piece.

Vezi GALERIA FOTO de la finalul articolului!

Ann Kathrin și Mario Götze sunt împreună din 2012 și s-au căsătorit în mai 2018, la Dusseldorf. La cununia civilă nu au avut niciun invitat, în afară de doi martori. Cei doi au ținut secret acest eveniment. Nici măcar colegii săi de atunci, de la Bayern Munchen, nu au știut că Götze e un om însurat.

Fotbalistul de la Borrusia Dortmund are un salariu anual de aproape 9 milioane de euro. În prezent este cotat pe piața transferurilor la suma de 18 milioane de euro. Însă, anul 2014 a fost cel mai bun din cariera sa. Atunci era cotat la nu mai puțin de 55 de milioane de euro și era o vedetă la Bayern.

Ann Kathrin Götze e activă și pe Instagram, unde postează imagini de-ți taie respirația.

related posts

Modifică setările cookies