Ela Crăciun îți dă 7 sfaturi de stil dacă ai un bust generos


Ela Crăciun vine în ajutorul femeilor cu forme și un bust generos oferindu-le șapte sfaturi esențiale despre ce tip de piese vestimentare să poarte pentru a fi avantajate.


Multe din sfaturile oferite vin din propria experiență, vedeta TV fiind o femeie cu silueta de tip clepsidră și un bust generos, nu de puține ori fiind comparată în România cu celebra Kim Kardashian.

“Credința generală este că orice femeie visează la un bust generos. Acest lucru nu este însă neapărat adevărat, iar un bust prea generos poate fi considerat de unele purtătoare mai degrabă blestem decât binecuvântare. Asta deoarece, cu hainele nepotrivite, poate da senzația unei siluete disproporționate. Dar dacă alegeți bine hainele, bustul generos poate deveni un atu imbatabil!

1. Mai întâi, e foarte important să îți alegi sutienul potrivit. Și trebuie să fie unul lejer, nicidecum unul cu 2 mărimi mai mici care să îți „sugrume” pieptul! Modelul ideal este acela care îți îmbracă tot sânul, dându-i formă, dar nu și volum!

2. Femeile cu bustul generos știu că este extrem de greu să îți cumperi o cămașă potrivită. Asta deoarece mărimea care se potrivește în talie, e prea mică la bust. Rezolvi însă foarte ușor problema despicăturii inestetice din zona pieptului dacă adopți trendul cămășilor oversized!

3. Tot oversized trebuie să fie și sacoul pe care îl porți, iar asta deoarece alungește silueta și distrage atenția de la mărimea bustului!

4. Decolteurile adânci, neapărat în formă de „V”, sunt ideale pentru femeile cu bust generos care se mândresc cu formele lor și vor să se simtă sexy!

5. Ai grijă la imprimeurile topurilor pe care le porți. Ar fi recomandat să fie cât mai minimaliste, pentru a nu adăuga mai mult volum. De asemenea, evită bluzele ori rochiile cu volane în zona pieptului!

6. Evită pe cât posibil topurile care îți turtesc bustul. Cu siguranță nu te avatajează și atrag atenția într-un mod neplăcut asupra zonei pe care în realitate fie vrei să o pui în valoare, fie vrei să o ascunzi.

7. Când vine vorba despre accesorii, alege perle, broșe sau lanțuri lungi, care ajung până spre zona buricului!”, spune Ela Crăciun.

Ela Crăciun este vedetă de televiziune, prezentatoarea emisiunii „Numai de bine”, și una din cele mai de succes prezențe din online-ul românesc, având cel mai citit blog de parenting din România, www.elacraciun.ro.
 

related posts

Modifică setările cookies