Ellie White dezvaluie secretul tenului si parului sau: produsele naturiste si rondelele de castraveti


Ellie White marturiseste ca nu are timpul necesar sa isi pregateasca in casa diverse tratamente cosmetice, dar apeleaza cu incredere la produsele naturiste.


Ce produse de fata foloseste

"Am auzit ca unele masti de fata produse acasa sunt foarte bune,  insa eu fiind mai tot timpul pe drumuri nu apuc sa imi prepar singura produsele cosmetice, asa ca ma multumesc sa le cumpar din magazine. De ceva timp am descoperit produsele naturiste si incerc sa le includ in stilul meu de viata, fie ca e vorba de vitaminele de zi cu zi sau cosmeticele necesare fiecarei femei. Uneori, mai obisnuiesc sa imi pun pe fata si pe ochi felii de castraveti taiate rondele. Ma relaxeaza, iar pielea parca se revigoreaza", ne-a spus Ellie White.

Ce tratamente de par foloseste

"Parul meu a trecut prin foarte multe procedee de-a lungul anilor, incepand cu vopsitul brunet, trecand intr-o perioada destul de scurta la culoarea blonda, continuand cu diferite nuante de saten si terminand cu brunetul din prezent. Un astfel de "drum" isi pune amprenta in timp, de aceea folosesc balsam hidratant si fortifiant, pentru a-mi ajuta parul sa treaca mai usor prin aceste experiente necesare. Bineinteles, am inclus aceleasi produse naturiste care fac minuni. Parul meu arata extraordinar, se regenereaza si creste foarte repede!", a dezvaluit Ellie White.
 

related posts

Modifică setările cookies