Epilare fara durere, care lasa pielea fina si fara iritatii? Iata cea mai eficienta si inedita solutie


Epilarea cu zahar nu este la fel de dulce cum suna, insa este o metoda eficienta de indepartare a parului, pielea ta redevenind luminoasa si catifelata dupa efectuarea ei.


Desi exista diverse modalitati de indepartare a parului, ele sunt fie dureroase, fie ineficiente, astfel incat esti mereu in cautarea solutiei perfecte.

Are doar 18 ani, dar ii dai lejer 30 de ani. Vedeta din Romania care pare mult prea matura pentru varsta ei

Sigur ai incercat toate metodele de epilare, de la lama de ras la epilarea cu ceara, de la crema depilatoare la epilatoarele de ultima generatie. Si totusi ti-a scapat una : epilarea cu zahar, o tehnica originara din Orientul Mijlociu, care are dubla functionalitate simultana, smulgerea parului si gomajul pielii.

Reteta este simpla. Este nevoie doar de apa, zahar si zeama de lamaie. Acest amestec se incalzeste pana devine o pasta asemanatoare mierii de albine, atat la culoare cat si la textura.

Dupa ce se raceste, se aplica pe piele in directia opusa cresterii parului, astfel incat la smulgere, parul este eliminat in totalitate fara risc de rupere. Dupa incheierea procesului de epilare, pielea se curata cu un prosop inmuiat in apa calduta.

Epilarea cu zahar este o metoda eficienta de indepartare a parului nedorit, naturala, confortabila si accesibila. De asemenea, poate fi practicata atat acasa, cat si la saloanele de infrumusetare. Rezultatul este unul peste asteptari, intrucat nu vei mai avea de-a face cu iritatia si pielea inrosita.

Reactia adorabila a unui ciobanesc german. Cum se comporta cand bebelusul nu il lasa sa doarma

Epilarea cu zahar este mult mai igienica decat cea cu ceara, pasta se aplica la temperatura corpului si nu se lipeste de piele. Astfel, nu exista risc de arsuri sau alergii. In cazul in care apar totusi mici semne de iritatie, dizolva o picatura de ulei essential de arbore de ceai intr-o cana cu apa si aplica pe zona respectiva.

Epilarea cu zahar succesiva reduce ritmul de crestere a parului si modifica textura acestuia, parul crescut ulterior epilarii fiind mai fin si mai rar.

De asemenea, nivelul durerii resimtit in timpul epilarii este considerabil mai mic sau chiar inexistent, mai ales daca te obisnuiesti cu aceasta tehnica. Dupa fiecare epilare, trebuie sa te ocupi de hidratarea in profunzime a pielii.

Ce parere ai de recomandarea noastra? Ai incercat aceasta tehnica pana acum sau preferi alte metode de epilare?

  • Epilare fara durere, care lasa pielea fina si fara iritatii? Iata cea mai eficienta si inedita solutie

related posts

Modifică setările cookies