Epilarea definitivă cu laserul Dioda - cele mai noi artificii de frumusețe!


Domeniul frumuseții este într-o continuă dezvoltare și iată că au apărut noi tehnologii de epilare definitivă cu laser dioda și IPL (lumina intens pulsata), după o analiză amănunțită a fototipului fiecărui client.  


Specialiștii verifică tipul de păr și de piele al clienților și, în funcție de specificul fiecăruia, sugerează un plan de tratament personalizat. Persoanele cu firul de păr negru și gros și cu pielea închisă la culoare vor efectua tratamente cu laser dioda, în timp ce persoanele cu foliculi piloși deschiși la culoare și cu pielea albă vor beneficia de epilare definitivă cu IPL.

Iată cât trebuie să investim dacă vrem să fim frumoase și să arătăm impecabil vara asta!

Ce înseamnă Laser Dioda? Ce știe să facă, ce tratamente sunt recomandate, cât durează ședințele, care sunt beneficiile? 
   
Laserul Dioda reprezintă una dintre cele mai inovatoare tehnologii de epilare definitivă progresivă de pe piață românească. Ședințele durează între 5-30 minute, în funcție de zona tratată, iar beneficiile sunt de necontestat: rezultate vizibile de la prima ședință, când până la 30% din firele de păr tratate sunt distruse; eficientă în cel mai scurt timp (o ședința epilare definitivă axile durează 5 minute,  în timp ce picioarele necesită circa 30 minute);  tratament non-invaziv și nedureros; procedura sigură, efectuată doar de către specialiști în domeniu; tratament customizat, personalizat pe fototipul fiecărui client. 
  
Ce este epilarea definitivă customizată? 
  
Epilarea Definitivă Customizata FUSION se realizează pe baza tehnologiilor de epilare definitivă cu laser dioda și IPL (lumina intens pulsată), după o analiză amănunțită a fototipului fiecărui client. Astfel, specialiștii Nomasvello verifică tipul de păr și de piele al clienților și, în funcție de specificul fiecăruia, sugerează un plan de tratament personalizat.  

Persoanele cu firul de păr negru și gros și cu pielea închisă la culoare vor efectua tratamente cu laser dioda, în timp ce persoanele cu foliculi piloși deschiși la culoare și cu pielea albă vor beneficia de epilare definitivă cu IPL. Tehnologiile folosite sunt marca proprie, fiind elaborate de către Laboratoarele de Cercetare și Dezoltare Nomasvello din Spania.  
   
Cât costă o astfel de ședință la laser? 
  
O ședință epilare definitivă progresivă cu laser costă 85 lei, dacă este tratată o zonă mică (perineul, de exemplu) și 170 lei, dacă vorbim de zone medii (axile, inghinal)  sau mari ( brațe, picioare). 

  • Cât ne costă, de fapt, să fim frumoase vară asta și să ne pregătim pentru vacanță? 
  • Putem fi frumoase toată vara, dacă avem grijă corespunzător de pielea noastră! Specialiștii Nomasvello recomandă următorul mix de vacanță:
  • Epilare definitivă FUSION- cu laser dioda și IPL pentru zonele axilelor, pentru inghinal, perineu, brațe și picioare = 1105 lei costă o ședință pe toate aceste zone expuse în perioada verii 
  • Tratament facial de hidratare, cu tehnologiile Proskin (pe bază de ultrasunete și energie galvanică), respectiv LED (diode emițătoare de lumina)= 340 lei ședința. Include aplicare de colagen în stare solubilă, cu efect de botox. 
  • Tratament de remodelare corporală cu tehnologia LED, cu efect anticelulitic și de fermitate a pielii- 170 lei ședința
  • Emulsie hidroprotectoare pentru față și corp, cu aloe vera și SPF 30, ideală pentru întreaga familie- nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță - de la 50 lei - 50 ml. 

Pregătirea pielii pentru vacanță este recomandat să se facă din timp. Bugetul necesar variază, însă pentru a ne întreține frumusețea naturală din cap până în picioare în perioadă verii este nevoie de circa 1500-2000 lei. 
 

related posts

Modifică setările cookies