Epilarea definitiva - tot ce trebuie sa stii despre eliminarea totala a firelor de par


In cazul in care ne dorim o piele fina pe tot parcursul anului, fara iritatii si fire crescute pe sub piele, epilarea definitiva este solutia ideala.


SPL Or-Light este cea mai avansata si performanta tehnologie in materie de epilare definitiva. Aceasta tehnologie franceza poate trata orice zona a fetei si a corpului, cu rezultate maxime, fara durere, arsuri sau iritatii. 

Specialistii de la clinica Noblezza recomanda epilarea definitiva mai ales persoanelor care au foliculita - cand firele de par cresc pe sub piele, se inflameaza si produc bubite rosii.

Tehnologia SPL Or_light asigura rezultate maxime in 6-8 sedinte, iar principalul avantaj al metodei este ce rezultatele se vad de la prima sedinta si astfel uitam de grija epilatului.

Epilare definitiva consta in distrugerea radacinii firului de par, fiind astfel singura metoda neinvaziva de epilare, cu rezultate maxime si care se mentin o perioada indelungata. Dupa efectuarea tratamentului, se face o singura sedinta de intretinere pe an.

Iata care sunt avantajele epilarii definitive, potrivit Dianei Paraschiv, specialist Noblezza.

Daca epilarea definitiva se face cu o tehnologie avansata, putem spune ca procedura prezinta numai avantaje:

- pana la 90% disparitie a firelor de par

- timpul de efectuare al tratamentului este foarte mic - 2-3 minute pt o zona mica (mustata sau axila), 10 minute pentru inghinal si maxim 30 minute pentru picioare lung; 

- sedintele se fac o data la 4-6 saptamani

- tratamentul consta in 6-8 sedinte, iar intretinerea se face o singura data pe an

- elimina foliculita si petele ramase acesteia

- nu este un tratament dureros

- nu apar iritatii

- nu apar arsuri

- pielea nu este agresata, pentru ca metoda este una complet neinvaziva

- costul tratamentului este acelasi cu cel al epilarii cu ceara pe o perioada de 2 ani, dar rezultatele sunt incomparabile

 "In cazul in care optam pentru o epilare definitiva, cel mai important aspect este calitatea aparatului cu care se face tratamentul, pentru ca un aparat prost ne poate crea nenumarate neplaceri: lipsa rezultatelor, arsuri si bani cheltuiti degeaba", spune Diana Paraschiv.

related posts

Modifică setările cookies