Epilarea inghinala si faciala. Ce solutii ai si care metoda este cea mai eficienta


Indepartatea parului de pe corp este una dintre cele mai stresante probleme. O solutie care te scapa de griji este epilarea definitiva, din ce in ce mai populara printre femei. Iata care sunt recomandarile specialistilor de la clinica Noblezza pentru a scapa de parul nedorit.


In plin sezon estival, epilarea inghinala este o problema importanta pentru fiecare femeie. Nu exista femeie care sa nu isi doreasca o piele ca de bebelus, mai ales in zona inghinala, iar pentru asta cele mai populare metode de epilare sunt:

- epilarea cu ceara

- crema epilatoare

- epilator electric

- lama

- epilarea definitiva

"Din experienta noastra, cand ajung la salon, femeile isi doresc o solutie pentru a scapa definitiv de firele inestetice de par, atat de pe corp, cat si de pe fata, dar si de bubitele (foliculita) care apar dupa epilarea clasica prin smulgere. In cazul in care ne dorim o piele fina pe tot parcursul anului, fara iritatii si fire crescute pe sub piele, epilarea definitiva este solutia ideala", spune Diana, specialist in epilare.

Cand vorbim de zona fetei, specialistul ne recomanda sa nu folosim ceara cu o zi inainte de a merge la soare, pentru ca pot aparea pigmentari maronii, in special pe zona mustatei.

In schimb, daca optam pentru crema epilatoare trebuie sa avem maxima grija cu timp de aplicare, pentru ca poate provoca iritatii pe o piele foarte sensibila.

"Cea mai eficienta si neinvaziva metoda este tot epilarea definitiva. In special in cazul persoanelor cu dereglari hormonale care duc la aparitia firelor de par pe zona fetei, epilarea definitiva cu SPL Or-Light asigura rezultate maxime in 8-10 sedinte si uitam complet de disconfortul si complexul creeat de pilozitate", spune Diana.

related posts