Esti fan Kangoo Jumps si vrei o pereche de ghete doar pentru tine? La ce trebuie sa fii atenta cand le achizitionezi


Kangoo Jumps a devenit un fenomen mondial in anii 2000. Sportul prin sarituri pe ghete cu arcuri a fost facut celebru de Kinga Sebestyen in Romania si in mai multe tari europene, iar in prezent este unul din cele mai cerute si eficiente antrenamente care imbina distractia cu rezultatele uimitoare atunci cand vrem sa slabim si sa ne tonifiem musculatura.


Kangoo Jumps se poate face atat la sala, in clase tinute de antrenori specializati, cat si acasa sau in aer liber, individual. Ultima varianta inseamna sa achizitionati propria pereche de ghete cu arcuri. Este insa foarte important sa alegeti variantele originale, acreditate, si, in special, modelele potrivite nu doar masurii la picior, dar si greutatii pe care o aveti.

Kinga Sebestyen, cea care a facut celebru Kangoo Jumps in Romania, ne explica la ce sa fim atenti atunci cand dorim sa achizitionam o pereche de ghete, a carui pret este in jurul a 250 de euro.

“Pentru Kangoo Jumps aveti optinea de a merge la antrenamente de grup si sa inchiriati ghete la fata locului, ori sa aveti propria pereche, cumparandu-le, spre exemplu, online. Daca alegeti a doua varianta, este indicat sa fiti atenti nu doar sa se potriveasca marimii piciorului, ci sa fie si adecvate greutatii voastre. 

Spre exemplu, sunt ghete pentru cei care au pana in 50 de kilograme, care nu au aceleasi caracteristici si efect precum cele pentru cei de peste 70 de kilograme. Subliniez acest lucru pentru ca am observat ca exista multi oameni care cumpara fara sa fie atenti. Si, uite asa, o persoana de 50 de kilograme spune ca o doare spatele dupa ce sare pe ghete care sunt, in realitate pentru cei peste 70 de kilograme.

Asta deoarece arcul este mai puternic si nu atenueaza sariturile in cazul ei. Sunt, spre exemplu, si ghete pentru cei de peste 100 de kilograme. Fiti atenti atunci cand cumparati singuri si intrebati antrenorul care e perechea potrivita voua cand mergeti la clasele de grup, explica Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps aduce o multitudine de beneficii: arde grasimile, tonifiaza toti muschii corpului, stimuleaza sistemul limfatic detoxifiind organismul, intareste sistemul osos.

Din 2010, antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen deruleaza campania “Kangoo Jumps pentru Viata” pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.

Anul acesta, in data de 15 martie, va conduce clase de Kangoo Jumps la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti, pentru toti cei care, printr-o taxa de participare de 50 de lei, vor sa faca sport si sa contribuie la sprijinirea copiilor ce se lupta cu aceste boli.

Banii stransi in urma taxelor de participare vor fi donati Asociatiei M.A.M.E.  pentru inretinerea Centrului Stelutelor, ce are menirea de a oferi copiilor bolnavi servicii de consiliere, suport si recuperare. Sesiunile de Kango Jumps vor avea loc intre orele 10 si 15 si vor include clase de Kangoo Power, Kangoo Dance si Kangoo Kick.  

 

related posts

Modifică setările cookies