Esti una dintre femeile extrem de ocupate? Vj Oana si Cori Gramescu iti recomanda Sexy-Flexi! VIDEO


Sexi-Flexi este numele unui program incredibil de slabit si mentinere, care combina miscarea de stretching cu cea de intindere si relaxare, cu tehnici de respiratie venite din yoga si cu miscari de tip izometric. Desi acest tip de antrenament solicita la maximum musculatura, Vj Oana si antrenoarea de fitness Cori Gramescu te invata cum sa scapi de stresul cotidian!


Dupa ce am invatat ce exercitii trebuie facute pentru sani tonifiati, cum sa obtinem abdomenul perfect, care este antrenamentul recomandabil pentru fese si coapse si in ce consta metoda piloxing, Sexi-Flexi pare programul ideal pentru femeile foarte ocupate, care doresc pe langa exercitiile fizice obisnuite si o ora de relaxare si de eliberare a tensiunii musculare.

 Sexi-Flexi devine cu atat mai interesant cu cat exercitiile se desfasoara intr-o camera incalzita, la 37 de grade! Deci se transpira foarte mult, se simte o senzatie profunda de relaxare, si-asta fara a se depune un efort fizic consistent.

Consumul caloric in cazul antrenamentului prezentat saptamana aceasta de Vj Oana si Cori Gramescu este unul moderat. Intrucat exercitiile nu au fost create cu acest scop, efectul de detoxifiere apare numai prin transpiratie.

related posts

Modifică setările cookies