Eva Longoria s-a vopsit singură cu o cremă colorantă de 9 dolari. Care a fost rezultatul


Actrița a filmat un tutorial în timp ce s-a vopsit singură cu vopseaua de la L'Oréal Paris Excellence. 


Eva Longoria ne-a învățat pe toți cât de ușor este să îți vopsești părul acasă. Într-un tutorial pe care l-a încărcat pe IGTV, Longoria s-a filmat folosind produsul de la L'Oreal Paris Excellence Crème Triple Protection Color

Videoclipul filmat și regizat de Longoria a fost ulteriro transformat într-o reclamă TV națională pentru acest brand (Eva este  ambasador la această firmă). Este prima reclamă de vopsire a părului care a fost filmată de acasă pe un iPhone.

„Nu am avut niciodată atâtea fire albe în viața mea”, spune Longoria la începutul videoclipului. "Nu cred că va fi vreodată ceva mai bun decât acest filmuleț before și after."

"Vopsirea părului la domiciliu este destul de ușor, dar pentru a aborda firele albe încăpățânate ai nevoie de un colorant cu o formulă pro-nivel."

Longoria folosește utilizarea L'Oreal Paris Excellence Crème Triple Protection Color la nuanță 4 Brown Dark în acest videoclip. 

"Când L'Oréal m-a abordat pentru a face această campanie, am fost încântată să direcționez această primă reclamă de acest gen. Este o situație specială pentru toată lumea în momentul în care încercăm să jonglăm între toate responsabilitățile noastre și nevoile celor dragi , dar este important să ne amintim să avem grijă de noi înșine ”, a spus Longoria într-un comunicat al mărcii. 

„În această reclamă, telespectatorii pot vedea cât de ușor este să obții rezultate de expertiză și să-ți sporești încrederea pe care o meriți în timp ce stai acasă”.

Vezi transformarea ei incredibilă aici: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LOrealHair #Haircolor #DiyHair #HairCare #GreyHairs #AtHomeHairColor #ColorWithRespect

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

related posts

Modifică setările cookies