Cele mai bune exercitii pentru fese si coapse perfecte! VIDEO 


Antrenoarea de fitness Cori Gramescu si Vj Oana, colega noastra repeta figura! Fetele s-au intalnit din nou la sala pentru un antrenament ca la carte si sunt gata sa va prezinte exercitiile perfecte pentru fese si coapse! Asadar, incepem antrenamentul!
 


Dupa ce am vazut impreuna care sunt antrenamentele recomandate pentru un BUST perfect si care este antrenamentul care ne asigura un ABDOMEN super plat si de invidiat, a venit momentul sa aflam care sunt secretele picioarelor subtiri si posteriorului bombat. 

Fii o mamica tonica! Afla ce exercitii poti face in timpul sarcinii

Vj Oana si Cori Gramescu intra in actiune si iti arata ce trebuie facut pentru a fi mereu in forma si care sunt exercitiile pentru FESE si COAPSE!

Desi nu exista o combinatie fixa sau un anume exercitiu care sa ne asigure tonifierea musculaturii si totodata feminitate, si pentru ca stim sigur ca femeia activa a mileniului 3 nu se poate plange de prea mult timp liber, Cori, antrenoarea noastra de fitness a pus la cale o serie de exercitii care nu necesita mai mult de 10 minute zilnic si un strop de ambitie personala!

E important sa avem spatele drept in timpul exercitiului, sa mentinem capul, privirea si barbia orientate cat mai sus si sa ridicam cat mai mult unul dintre picioare. Mare atentie! E musai ca piciorul ridicam in paralel cu podeaua sa fie perfect contractat muscular pentru ca prin acest  antrenament sa obtinem efectul scontat! 

Al doilea exercitiu presupune aceeasi pozitie insa flexam genunchiul, astfel incat sa mentinem piciorul cu care lucram ridicat! Nu uitati sa incordati cat puteti de tare! Ramanem cu genunchiul flexat si ridicam piciorul in spate pentru a trece la faza urmatoare a antrenamentului!

Urmeaza faza in care piciorul este departat de corp in exterior, iar miscarea presupune din nou flexarea genunchiului. In acest caz lucreaza si zona inghinala!

Inainte de a ne relaxa, ne asezam pe o parte, ne sprijinim capul cu mana sub ceafa, tinem unul dintre picioare flexat in timp ce pe celalalt il intindem la maximum, il incordam si il ridicam!

Cum revii la masurile ideale dupa ce ai nascut

Gata! Da, am mai dat gata o serie de exercitii marca Cori Gramescu, iar colega, Vj Oana, trebuie sa se pregateasca intens pentru prima ei sedinta de PILOXING pe care o veti vedea saptamana viitoare tot aici, pe perfecte.ro!

  • Cele mai bune exercitii pentru fese si coapse perfecte! VIDEO 
Modifică setările cookies