Exercitii pe care le poti face acasa pentru a avea sanii mai fermi. Sfaturi de la antrenoarea vedetelor, Kinga Sebastyen


Vrei sani mai mari, dar excluzi interventiile chirurgicale de natura estetica? Vezi la ce trucuri poti apela pentru a obtine bustul la care ai visat.


Un bust mai ferm poate fi obtinut, in timp, prin exercitii simple, cu gantere, pe care le poti efectua chiar si acasa, nu doar la sala. Cunoscuta antrenoare de fitness Kinga Sebestyen explica ce miscari poti face pentru a avea sanii mai fermi.

"Stai in picioare cu ambele talpi departate, aproximativ la distanta umerilor. Ia ganterele in maini si ridica bratele la nivelul umerilor, tinand pumnii cat mai aproape de acestia. Ridica apoi vertical bratele deasupra capului si revino controland miscarea. Fa 20 de astfel de repetari. In pozitia de la exercitiul anterior vei utiliza ganterele pentru a face cercuri cat mai ample cu bratele, pornind dinspre fata, trecand pe sus cu bratele, coborandu-le prin spate cat mai aproape de coloana (va trebui sa te straduiesti cat poti de mult), apoi reiei cercurile de 20 de ori. In timp, rezultatele se vor vedea", dezvaluie Kinga.

kinga sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume. 

related posts

Modifică setările cookies