Expertii cer interzicerea extensiilor de par. Esti de acord?


Desi au devenit extrem de populare, atat printre vedete cat si printre femeile obisnuite, extensiile de par nasc noi controverse. Expertii de la un institut londonez sustin ca acestea ar trebui interzise, pentru ca au un efect devastator asupra parului. Esti de acord cu aceasta initiativa?
 


Cererile pentru extrensii au crescut foarte mult in ultima perioada, mai ales datorita vedetelor care isi afiseaza cu gratie pe covorul rosu parul lor bogat, lung, stralucitor si...fals. Insa expertii trag un semnal de alarma: extrensiile sunt extrem de daunatoare pentru scalp, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber la Naomi Campbell si Britney Spears. Cele doua dive si-au distrus parul din cauza unui anumit tip de extensii – cele care se aplica cu lipici – si pe care expertii le vor interzise.

Foto: Liz Hurley

Luna aceasta Katie Price a amenintat ca da in judecata un stilist de la Hollywood dupa ce extrensiile de 12 mii de euro pe care i le-au pus au fost un esec total. Katie a trebuit sa plateasca apoi inca 46.000 de euro ca sa isi repare parul distrus.

Foto: Nicole Richie

Si  Jennifer Aniston a dezvaluit ca si-a distrus parul din cauza extensiilor. “Am luat decizia sa imi pun extensii fara sa stiu ca o sa ma aleg cu 400 de chestii in cap, care o sa imi distruga parul”.

Varianta mai sanatoasa pentru par este aplicarea extensiilor cu ajutorul unor inele metalice, extrem de usoare – “microring”.

Cum ti se pare aceasta initiativa de interzicere a extensiilor cu lipici?

related posts

Modifică setările cookies