Fiica lui Maradona e fotomodel. Jana şi-a cunoscut tatăl abia la 17 ani!


La aproape 60 de ani, vârstă pe care o va împlini în octombrie 2020, celebrul Diego Armando Maradona are cinci copii recunoscuţi, dar şi alţi cinci care pretind acest lucru.

Tag-uri: #Maradona #Jana

Printre urmaşii ,,oficiali” ai fostului mare fotbalist argentinian se numără şi Jana, o tânără de 23 de ani care a debutat zilele trecute în modelling, pozând în ipostaze sexy pentru un producător de lenjerie intimă.

Născută în 1996 dintr-o relaţie extraconjugală a sud-americanului, Jana Maradona a avut de aşteptat mult timp până să-şi cunoască tatăl. Asta pentru că Diego n-a dorit în primă fază să accepte paternitatea, ceea ce a dus la o bătălie juridică îndelungată.

 

 

 

În cele din urmă, Diego Maradona a cedat şi a acceptat-o pe Jana ca fiică, prima întâlnire dintre cei doi producându-se în 2013. „S-a uitat în ochii mei şi a început să plângă şi să-mi ceară scuze. Apoi ne-am îmbrăţişat pentru prima dată”, spunea la acea vreme adolescenta de 17 ani care şi-a regăsit părintele. 

,,Nu am resentimente faţă de el, important este că am un tată.Banii nu mă interesează, pentru mine contează doar afecţiunea lui”, a mai declarat Jana. Ca urmare, ea a preferat să-şi construiască singură o carieră, fără să beneficieze într-un fel sau altul de ajutorul financiar al tatălui. 

 

 

 

 

Astfel, a absolvit cursurile unei facultăţi de arhitectură la Buenos Aires, după care a făcut eforturi considerabile de a se face remarcată în lumea modei. Cu zeci de mii de fani pe Instagram, Jana Maradona a reuşit să atragă atenţia asupra calităţilor sale fizice, iar până la debutul ca fotomodel n-a fost decât un pas.

FULLSCREEN
Fiica lui Maradona e fotomodel. Jana şi-a cunoscut tatăl abia la 17 ani!
  • /

related posts