Filmuletul care iti poate salva viata! Un instructor de ju-jitsu te invata cum sa te aperi in cazul unui viol VIDEO


Chiar daca refuzam sa acceptam aceasta posibilitate, s-ar putea ca la un moment dat in viata sa ne gasim in oribila situatie in care sa trebuiasca sa respingem avansurile fizice ale unui agresor. Invata cum sa te protejezi dintr-un filmulet simplu, de doar 8 minute.


Gary Fernandez este un instructor american de fitness, specializat in box si arte martiale. Acesta sustine un curs de autoaparare pentru femei, numit "Fight Like A Girl".

Intuind faptul ca nu toate femeile au posibilitatea sa urmeze un astfel de curs, Gary le-a pus la dispozitie pe contul lui de YouTube cateva tutoriale video de autoaparare.

In filmuletul de mai jos, instructorul de box si ju-jitsu exemplifica cu ajutorul iubitei lui care este pozitia clasica de viol si cum poate o femeie, indiferent de inaltimea, forta sau de greutatea ei, sa respinga un atacator.

Sfaturile lui Gary sunt foarte simple si usor de retinut si, se pare, eficiente. Asta deoarece una dintre comentatoarele de pe YouTube a scris ca a fost fortata sa le puna in practica.

"Am fost la o petrecere in weekend si un <amic> a incercat sa ma forteze sa fac sex cu el, dar mi-am amintit ce am invatat din filmulet si am reusit sa scap. Din adancul inimii mele, iti multumesc pentru acest video. Iti multumesc atat de mult", a scris femeia.

"De fapt, am reusit sa-i sparg nasul lovindu-l, asa ca doamnelor, puteti sa raniti un barbat, indiferent cat de mici sunteti. Eu am doar 1,61 m in inaltime si 49 de kilograme. Din nou, multumesc mult pentru filmulet.", a incheiat ea.

Urmareste, mai jos, instructiunile antrenorului si nu uita sa le aplicati daca ai vreodata nevoie!

related posts