Frumusetea intr-o pastila. Afla care sunt secretele "medicamentoase" ale vedetelor de la Hollywood


Le vedem adesea la televizor, pe micile ecrane sau in reviste si de fiecare data etaleaza un look perfect la care tanjim si noi. Frumusetea lor se datoreaza insa unor pastile si tratamente pretioase, pe care niciuna dintre ele nu a vrut sa le dezvaluie pana acum.


Secretele de frumusete ale vedetelor sunt nu numai bizare, ci si complicate. Printre ele se numara o gama variata de pilule organice care le pot schimba corpul fara efort.

Cele mai recomandate si folosite de divele de la Hollywood sunt probioticele, potrivit DailyMail, adica niste pastile care calmeaza digestia si aplatizeaza stomacul. Vedetele au acces la game diverse, care includ mai ales “super-probioticele”, medicamente care combat balonarea cautate mai ales in perioada premiilor.

Un alt remediu pentru un stomac complet plat la care apeleaza starurile este utilizarea sulfatului de magneziu, care ajuta la relaxarea muschilor abdominali.

Ultimul, dar nu cel din urma este acidul fulvic - descoperire a doctorului Miyayama, acesta are un dublu rol: de a transporta nutrientii si vitaminele in organism, si de oxidant. In plus, el maximizeaza eficienta altor pastile si stopeaza aparitia ridurilor. Cu toate ca pare pur si simplu ideal insa, singura problema a acetsui produs este pretul, o singura sticla costand 160 de lire. 

Un alt supliment folosit de vedetele de peste ocean este inventia unui doctor francez, ce combina aminoacizi si enzime marine. Aceasta este folosita pentru combatarea ridurilor si regenerarea celulelor pielii si, din fericire pentru noi, muritoarele de rand, costa doar 64 de lire pe luna.

Un remediu si mai accesibil care vizeaza tot sanatatea pielii este gama organica VitaSkin, produsa de o companie din Ungaria. Cremele contin extract de ciulin, ceai verde, usturoi si lecitina, care joaca rolul de antioxidanti.

Printre vedetele care folosesc aceste toate aceste produse se numara Megan Fox si Jessica Biel.

related posts

Modifică setările cookies