Greu de crezut ca sunt una si aceeasi persoana. Cum arata Miley nemachiata, in viata de zi cu zi


Perfecte.ro sustine femeile puternice care nu se lasa influentate de ce cred ceilalti si care au curajul sa fie ele, femei frumoase, puternice si in control. Fii naTUrala!, un Manifest pentru FRUMUSETE.


Ne-am obsinuit sa o vedem in body-uri sumare, facand gesturi obscene si scandalizand lumea divertismentului prin comportamentul ei. Dincolo de personajul pe care il interpreteaza pe scena si de masca pe care o poarta pentru a soca, Miley este o tanara obisnuita de 21 de ani.

In urma cu putin timp, paparazzi au surprins-o pe fosta vedeta Disney inainte de inceperea unui show, cand nu purta tinutele exagerat de sexy si nici nu intrase inca pe mana stilistilor ei. Si au descoperit o alta Miley: mai tanara, mai simpatica si complet diferita de imaginea pe care o promoveaza pe scena.

Cu haine obisnuite si un look natural, Cyrus le-a zambit aproape nevinovat si le-a facut cu mana, pentru ca mai apoi sa se retraga in cabina si sa se pregateasca pentru show-ul obisnuit din cadrul turneului Bangerz.

Din punctul nostru de vedere, Miley arata foarte bine cand nu exagereaza prin machiaj si tinute si, recunoastem, ne-ar placea sa apara mai des naturala.

Daca vreti insa sa vedeti transfromarea prin care a trecut si cat de schimbata a fost in show, aveti mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos. In cadrul spectacolului sustinut in Amsterdam, ea si-a reintrat in rolul de copil rebel al industriei de divertisment si a uimit prin gesturile dezinhibate.

Deci? Voua cum va place mai mult? Machiata sau nemachiata? Naturala sau cu look-ul pe care il etaleaza pe scena? Votati in sondaj, chiar suntem curioase :p

related posts

Modifică setările cookies